Cancan ultimă oră

Câţi bani cere Niculina Stoican ca să cânte la o nuntă! Neaşteptat

Publicat: 12 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

 

Niculina Stoican este una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România! Pe lângă cariera muzicală, vedetă a mai prezentat şi emisiuni TV, iar popularitatea ei este cât se poate de mare. Din aceste motive, pentru a fi prezentă la evenimente private, solista are un tarif pe măsură!

Niculina Stoican s-a născut pe data de 9 decembrie 1970 în localitatea Baltă din judeţul Mehedinţi. Este interpreta de muzică populară în Oltenia şi solista la Ansamblul folcloric Maria Tanase din Craiova!

Puţină lume ştie că Niculina este fiica Angelicai Stoican, interpreta de muzică populară din Mehedinţi, de la care a moştenit talentul. Niculina Stoican a făcut parte din juriul emisiunii Vreau să fiu mare vedetă de la Antena 1.

De asemenea, ea a prezentat reality show-ul Te vreau lângă mine de la Kanal D. În plus, a fost jurat în talent show-ul folcloric Vedeta Populară prezentat de Iuliana Tudor la TVR.

Pentru a fi prezentă să cânte la evenimente private, Niculina Stoican se afla în capul clasamentului artiştilor de muzică populară! Potrivit site-ului artistipentrununta.ro, Niculina Stoican are un onorariu de 1500 – 2000 de euro pentru un eveniment, în funcţie de complexitate.

În anul 2016, libertatea.ro a făcut un calcul, iar cântăreaţă de muzică populară ar fi câştigat anual în acea perioadă şi 140.000 de euro doar din cântări.

 

Adauga un comentariu