BZI LIVE

LIVE VIDEO – Câți bani europeni vor fi alocați la Iași prin Planul Național de Redresare și Reziliență? Vasile Cîtea, deputat PSD, răspunde întrebărilor la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 18 mart. 2021

Vineri, 19 martie 2021, de la ora 13:00, invitat în studioul BZI LIVE este Vasile Cîtea, deputat PSD Iași, pentru a discuta despre Planul Național de Redresare și Reziliență. Ce proiecte finanțate din bani europeni vor fi realizate la Iași? Deputatul dezbate această întrebare și aduce în discuție alte obiective pe care le propune spre finanțare. Totodată, vor fi abordate subiecte de maxim interes precum infrastructura, autostrăzile și bugetul de stat pentru anul în curs. Prioritatea momentului este sănătatea românilor iar deputatul va vorbi, în emisiunea moderată de Roxana Caraiman, despre modul în care decurge campania de vaccinare.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări în rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu