Cancan

Câți bani primesc localnicii care apar în Las Fierbinți. Sumele pleacă de la 50 de lei

Publicat: 22 oct. 2020
câți bani primesc localnicii care apar în Las Fierbinți
În serialul Las Fierbinți, pe lângă actorii consacrați, în unele scene apar și localnici

S-a aflat câți bani primesc localnicii care apar în serialul Las Fierbinți. Sumele nu sunt foarte mari însă oamenii sunt mulțumiți. Cel mai bine câștigă cei în casele cărora se filmează unele scene din serial.

Serialul Las Fierbinți este una dintre cele mai de succes producții TV din România. Filmările au început din 2012 și se desfășoară în orașul Fierbinți-Târg, județul Ialomița. Las Fierbinți este unul dintre cele mai urmărite seriale românești din ultimii ani. De curând a început un nou sezon, iar telespectatorii Pro TV stau nedezlipiti din față televizoarelor.

Câți bani primesc localnicii care apar în Las Fierbinți

Filmările au loc în localitatea Fierbinți-Târg, iar orășelul din inima Bărăganului s-a transformat total peste noapte. Se pare că și localnicii au de câștigat de pe urmă serialului de la Pro TV, mai ales atunci când fac parte din scenariu sau își pun la dispoziție locuințele pentru filmări.

Spre exemplu, mie, că am apărut într-un cadru scurt, în peisaj, mi s-a oferit 50 de lei. Ei sunt foarte serioși, fac contracte pentru fiecare om care participa la filmări. Celor care au de filmat mai multe ore le dau și 100 de lei, 150 de lei. Cel mai bine sunt plătiți cei în casele cărora se filmează, în curțile lor. Aceștia iau și câte 200-300 lei, uneori și mai mult”, a povestit un localnic.

Un alt bărbat care are casă în apropierea barului lui Bobiță a mărturisit că vin zilnic zeci de turiști să-și facă poze în acel loc.

„La Barul lui Bobiță vin zilnic zeci de turiști, fac poze, rămân și beau o cafea, un suc, mulți dintre ei își cumpără magneți de frigider, căni sau scrumiere inscripotionate cu numele «Las Fierbinți» sau cu poze cu actorii din serial”.

Al cui este barul din Las Fierbinți

Barul lui Bobiță este real, iar adevăratul proprietar este Cristian Sauciuc. Acesta și-a deschis afacerea după ce a lucrat în Germania și nu s-a gândit niciodată că o să apară la Pro TV.

Nici prin cap nu mi-a trecut că o să ajung vreodată să văd că se fac seriale în barul meu. Nu este o afacere în sine. L-am deschis așa, dintr-o ambiție. Să avem și noi, eu cu soția, un loc al nostru care să ne fie proprietate”, a declarat Cristian Sauciuc.

Mai mult, proprietarul este foarte mândru că serialul se filmează în barul lui.

Colaborarea mea cu cei din serial s-a întâmplat pur și simplu. Au venit la mine la poartă, le-am arătat barul și le-a plăcut. Au montat mesele și ce mai vedeți dumneavoastră pe aici și asta a fost tot. Eu sunt foarte încântat de faptul că au ales barul meu. Au mai fost și prin alte părți din oraș, dar aici, la mine, le-a plăcut cel mai mult”, a mai adăugat Cristian Sauciuc.

Așadar, la câți bani primesc localnicii care apar în Las Fierbinți se poate spune că aceștia sunt mulțumiți, mai ales că apar și în serial…

Adauga un comentariu