WoW!

Câţi copii vei avea în funcţie de zodie

Publicat: 19 mart. 2020

Vine un moment în viaţă când fiecare femeie se gândeşte să îşi întemeieze o familie. Chiar dacă nu toate persoanele îşi manifesta spiritul matern în preajma tuturor copiilor, când este vorba despre progeniturile ei, situaţia se schimbă radical şi instinctul de mama îşi face simţită prezenţa. În plus, în mod evident, fiecare femeie îşi doreşte o familie mai mare sau mai mică. Conform astrologilor, numărul de urmaşi al fiecăreia dintre noi stă scris în stele.

Aşadar, descoperă şi tu, în cele ce urmează, câţi copii vei avea în funcţie de zodie!

Câţi copii vei avea dacă eşti născută în zodia Berbecului

Mamele născute în semnul de foc al Berbecului sunt energice şi adoră să fie înconjurate de copii. De aceea, ele vor avem cel puţin doi urmaşi. Cu toate acestea, în mod clar nu îşi vor dori o echipă de fotbal, pentru că, până la urmă, răbdarea lor are o limită.

Câţi copii au femeile din zodia Taurului

Femeile din zodia de pământ a Taurului sunt grijulii şi se simt împlinite atunci când au doi copii. Un băiat şi o fată reprezintă idealul lor în ceea ce priveşte familia perfectă.

Câţi urmaşi au Gemenii

O mămică guvernată de zodia de aer a Gemenilor va avea unul sau doi copii, alături de care îşi va putea manifesta dorinţa de cunoaştere. Vor învăţa împreună lucrurile noi, dar mama Gemeni nu va ezita să le împărtăşească secretele lumii aşa cum numai ea ştie.

Mamele din zodia Racului şi copiii lor

Nativele din zodia de apă a Racului sunt, după cum se ştie, născute pentru a fi mame. Sensibile şi grijulii, ele nu îşi doresc o familie mare, ci vor un copil asupra căruia să îşi concentreze întreaga atenţie.

Câţi copii vei avea în funcţie de zodia Leului

O mamă născută în această zodie de foc va fi, desigur, regina căminului ei. Nici ea nu îşi doreşte să aibă prea mulţi copii, cel mult doi fiind suficienţi, mai ales că nu ar vrea să îşi vadă moştenitorii jucând necinstit în lupta pentru putere. În plus, aşa cum îi stă în firea, şi de această dată, Leul va avea cu ce să se mândrească.

Copiii nativelor din zodia Fecioarei

Femeile guvernate de aceasta zodie de pământ nu au un număr de urmaşi prestabilit, însă un lucru este sigur: toţi vor fi respectuoşi şi ordonaţi, pentru că aceasta nativă are un adevărat cult al corectitudinii.

Balantele şi copiii lor

Duioase şi sensibile, nativele din semnul de aer al Balanţei ştiu când să pună piciorul în prag, în cazul în care vreunul dintre cei doi copii ai lor fac vreo năzbâtie. Desigur că ideal ar fi să aibă un băiat şi o fată, însă, indiferent de ceea ce le rezerva soarta, ea îi va învăţa să aleagă întotdeauna ceea ce este drept şi să evite conflictele.

Câţi copii vor avea mamele Scorpion

Cel puţin doi copii: asta cer nativele din semnul de apă al Scorpionului de la viaţa de familie. În schimb, au de dăruit dragoste, însă nu una convenţională, ci una aşa cum ştiu ele cel mai bine – uneori, deghizată în severitate, alteori, ascunsă în spatele unei cortine de mister, pentru a nu-şi răsfăţa prea mult urmaşii.

Săgetătorii şi urmaşii lor

Nativă din semnul de foc al Săgetătorului este într-o permanenta căutare de noi experienţe, aşa că şi când vine vorba despre maternitate, ea înfrunta totul cu mult curaj şi este pregătită să crească nu unul, nu doi, ci trei copii.

Copiii nativei din Capricorn

Deşi este preocupată de carieră şi de o situaţie financiară stabilă, nativă din semnul de pământ al Capricornului îşi doreşte să aibă o familie perfectă: doi copii, băiat şi fata.

Câţi copii vei avea în funcţie de zodia Vărsătorului

Nativele din zodia de aer a Vărsătorului adora copiii, însă nu vor avea suficientă răbdare pentru a creşte mai mult de doi urmaşi. Aceştia vor avea parte însă de toată atenţia şi toată dragostea ei, fiindu-le cea mai bună prietenă.

Nativele din zodia Peştilor şi copiii lor

Iubitoare şi empatice, reprezentantele zodiei de apă a Peştilor vor avea unul sau doi copii. Indiferent de ceea ce se va întâmpla, le vor fi mereu aproape şi îi vor îndruma pe calea cea dreaptă, pentru că oricât de sensibile ar fi aceste mame, ele sunt mereu corecte.

Adauga un comentariu