Actualitate

Câți lei primește salariu un angajat la McDonalds în București. Pentru acesti bani, muncește pe brânci și la bucătărie, și la casa de marcat

Publicat: 24 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți lei primește salariu un angajat la McDonalds în București. Pentru acesti bani muncește pe brânci și la bucătărie și la casa de marcat
Salariul este de 1500 lei lunar, iar la această sumă se adaugă bonuri de masă în valoare de 440 de lei

Mulți tineri lucrează în cadrul firmei McDonalds, pentru a câștiga rapid un ban. Însă, cei care muncesc pentru restaurant trebuie să fie și la bucătărie, și la casa de marcat. Câți lei primește salariu un angajat la McDonalds în București?

McDonalds este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 32.000 de restaurante care servesc zilnic clienții. În România există încă din 1995, primul restaurant fiind deschis la Piața Unirii din București. În țara noastră sunt 87 de restaurante în 27 de orașe și 43 de McCafé. La nivel național, McDonald’s este unul dintre cei mai mari angajatori. În 2018 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al cincilea an consecutiv, conform AON România, potrivit site-ului oficial.

Câți lei primește salariu un angajat la McDonalds în București?

Persoanele care doresc să lucreze la McDonalds trebuie să știe faptul că va munci pe brânci și la bucătărie, și la casa de marcat, având în vedere fluxul zilnic de clientelă.

Salariul este de 1500 lei lunar, iar la această sumă se adaugă bonuri de masă în valoare de 440 de lei. Job-ul poartă numele de ”crew member”, iar fișa postului prevede următoarele: se lucrează în toate zonele restaurantului – bucătărie, zona caselor de marcat, la aprovizionare, la sala de mese, asigurând curățenia atât în exterior, cât și în interiorul restaurantului. De asemenea, angajatul trebuie să aibă o atitudine prietenoasă atunci când servește clientul și, de asemenea, angajatul trebuie să pregătească produsele la standardele de calitate McDonald’s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară.

În cadrul acestui job, o persoană va asimila informații tehnice și abilități practice care au legătură cu domeniul de activitate – produse, materii prime și termene de garanție, echipamente, tehnici de vânzare, lucrul cu oamenii.

Adauga un comentariu