Cancan

Catinca Roman, declarații despre divorţul surorii sale: ”Nu cred că se mai împacă”

Publicat: 15 ian. 2021
catinca roman la o masa cu un barbat si cu oana
Catinca Roman a rupt tăcerea şi a vorbit despre divorţul surorii sale. Ea consideră că Oana Roman este acum mai liniştită

Catinca Roman a rupt tăcerea şi a vorbit despre divorţul surorii sale. Ea consideră că Oana Roman este acum mai liniştită iar şansele de împăcare sunt nule. Mai mult decât atât, ea a mai declarat că Marius Elisei o trăgea în jos pe Oana iar ea a înflorit profesional după despărţire.

Oana Roman şi Marius Elisei au luat decizia de a se despărţi la sfârşitul anului trecut, chiar înainte de Crăciun. Separarea celor doi a luat prin surprindere lumea showbiz-ului din România.

Catinca Roman, primele declaraţii despre divorţul surorii sale

Se împlineşte aproape o lună de când Oana Roman şi Marius Elisei au luta decizia de a se despărţi. Separarea a luat prin surprindere showbiz-ul românesc, iar fanii sunt curioasi să afle ce se va întâmpla. Sora vitregă a Oanei, Catinca Roman, a făcut primele declaraţii despre divorţul surorii ei.

Întâmplările din ultima vreme au dus la ideea că ar putea exista o împăcare pentru cei. Mulţi au crezut că gestul lui Marius Elisei de a-şi duce fiica la spital este primul pas, însă nu a fost deloc aşa. De această dată se pare că despărţirea dintre Oana şi Marius ar fi definitivă. Cel puţin aşa susţine Catinca Roman, sora Oanei, care este de părere că acesteia chiar îi prieşte separarea de soţul ei.

”Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine aşa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieşit frumoasă şi deşteaptă. E un copil foarte reuşit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi prieşte despărţirea, eu aşa o văd. S-a mai liniştit, parcă a înflorit şi profesional e bine. Părerea mea ca Marius o trăgea în jos”, a declarat Catinca Roman pentru Click!

„Pasiune şi iubire nu mai există după nişte ani”

Fiica lui Petre Roman a vândut anul trecut apartamentul din centrul Bucureştiului pe care-l avea pentru a-şi cumpăra o casă nouă, spaţioasă, cu grădină, la periferie, în Judeţul Ilfov. Acolo s-a muat cu toată familia, inclusiv cu mama ei bolnavă de Parkinson. Deşi Marius a fost cel care iniţial i-a cerut Oanei să o aducă pe Mioara Roman să locuiască cu ei, după un timp acesta nu a mai văzut cu ochi buni prezenta soacrei în casa lor.

Marius Elisei şi-a făcut bagajele şi a plecat din casa Oanei Roman chiar înainte de Crăciun, preluând şi afacerea cu haine a familiei. Acesta s-a mutat singur într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, şi mama ei, Mioara Roman.

”Discuţiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea că ea să se mute cu noi, după care a simţit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care ţin de principii de viaţă care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu ştiu să fac scenarii. Pe undeva s-a depăşit pragul. Pasiune şi iubire nu mai există după nişte ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea şi distracţia, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viaţa asta, eu cred că aşa e mai bine, cum suntem acum, fără discuţii, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper că relaţia mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată şi mai neconflictuala acum decât înainte”, s-a confesat Oana recent, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” de Kanal D.

De când s-a despărţit de Marius Elisei, Oana s-a apropiat foarte mult de sora ei, Catinca, cu atât mai mult cu cât acum amândouă lupta pentru mama lor, Mioara, care nu sta deloc bine cu sănătatea, suferind de un Parkinson agresiv. Pe vremea când era cu Marius Elisei, Oana îşi vedea foarte rar sora, acestea abia dacă se auzeau la telefon de Sărbători, iar acum îşi vorbesc aproape zilnic.

Adauga un comentariu