Cancan ultimă oră

Catinca Roman, dezvăluiri incredibile despre Petre Roman: „Pe Oana o mai atingea, la mine nu a avut însă curaj să ridice mâna”

Publicat: 29 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Catinca Roman, fiica vitregă a lui Petre Roman, a făcut dezvăluiri șocante despre fostul premier al României. Vedeta a precizat că relațiile între membrii familiei Roman au fost întotdeauna dezastruoase.

Catinca Roman a dezvăluit că nu a avut niciodată o relație apropiată cu tatăl ei vitreg, Petre Roman! Creatoarea de modă a spus că fostul premier al României este o fire foarte dificilă, iar trecerea anilor nu i-a apropiat deloc.

Catinca Roman nu vorbește deloc cu Petre Roman

Mai mult de atât, Catinca Roman a susținut că Petre Roman avea momente în care aplica anumite corecții fizice asupra fetei sale biologice, Oana Roman, atunci când era doar o copilă. Pe de altă parte, Catinca a precizat că este în relații foarte bune cu tatăl ei natural, primul soț al Mioarei Roman.

Eu cu Petre Roman nu am avut o legătură bună. Oricum, el are o fire dificilă, e greu să te înțelegi cu el. El nu vorbește nici cu fiica lui, Oana, ce să vorbească cu mine? Nu mai avem practic nici o legătură. Pe Oana o mai atingea, la mine nu a avut însă curaj să ridice mâna. Ar fi fost culmea. În schimb, eu am avut dintotdeauna o relație foarte bună cu tatăl meu natural’, a declarat Catinca Roman, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Catinca Roman, criticată că nu s-a măritat

Catinca Maria Zilahy este fiica Mioarei Roman și a lui Iosif Zilahy, fost sportiv și antrenor de scrimă. Mioara Roman a divorțat de primul soț când Catinca era un copil.

După separarea părinților, Catinca a fost nevoită să locuiască împreună cu mama sa, Petre Roman, al doilea ei soț și sora ei vitregă, Oana.

Catinca Roman a dezvăluit că a fost aspru criticată pentru faptul că a născut un copil în afara căsătoriei. În urmă cu 20 de ani, vedeta a născut-o pe fiica ei, Calina, deși nu era măritată. Din acest motiv, ea a spus că nu îl poate ierta pe Petre Roman.

‘A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei. Nu a fost ceva premeditat, a fost mai mult ceva negândit, care a avut repercusiuni. Acum e cool să faci un copil nemăritată, dar atunci s-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea’, a mai spus Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni tv, conform playtech.ro.

Adauga un comentariu