Actualitate

Catinca și Oana Roman nu au de gând să înceteze cearta. Sora mai mare dă vina pe părinți, care le-a îndepărtat

Publicat: 22 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Catinca și Oana Roman nu au de gând să înceteze cearta. Sora mai mare dă vina pe părinți care le-a îndepărtat
Catinca și Oana Roman sunt implicate într-un adevărat război al declarațiilor

Cele două fiice pe care le are Mioara, Catinca și Oana Roman, par să nu-și dorească să înceteze cearta pornită în urmă cu ceva timp. Cele două se acuză una pe alta de anumite lucruri care par să facă imposibilă o împăcare în viitorul apropiat. Mai mult, Catinca Roman susține că îndepărtarea de sora ei a fost cauzată tocmai de părinți.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a intrat într-un conflict de amploare cu sora ei, acuzând-o că nu și-a vizitat mama la azil de mai bine de un an. Catinca Roman s-a apărat și a susținut că se confruntă cu probleme de sănătate și ia medicamente care o împiedică să se urce la volanul mașinii. Recent, aceasta a făcut noi declarații despre relația cu Oana Roman și a explicat motivul pentru care nu sunt atât de apropiate.

Catinca și Oana Roman nu au de gând să înceteze cearta

Dacă pănă acum a preferat să păstreze discreția, Catinca Roman a făcut recent câteva declarații despre relația cu sora ei, dezvăluind motivul pentru care nu sunt atât de apropiate. Creatoarea de modă este de părere că părinții lor sunt responsabili pentru faptul că s-au îndepărtat una de cealaltă.

Catinca spune că tensiunile din relația cu Oana Roman sunt cauzate și de părinții lor, care, în loc să le apropie, le-au determinat să se distanțeze una de cealaltă. Creatoarea de modă este de părere că sora ei se află într-un „tipar familial toxic”, fapt care ar justifica acțiunile ei din ultima perioadă.

„Este normal să fiu diferită de sora mea, avem temperamente diferite. În ciuda tensiunilor dintre noi, eu chiar țin la ea. Cred ca a fost si o problemă a părinților noștri, faptul că nu au lucrat la apropierea noastră, ba dimpotrivă.

Oana e o fată inteligentă, amuzantă, foarte muncitoare. Însă, din păcate, repetă un tipar familial toxic. Eu îi doresc din suflet să depășească acest moment și să se bucure de copil și de viață așa cum merită”, a spus Catinca Roman.

Oana Roman, amenințare voalată pentru sora ei

La puțin timp după declarațiile Catincăi Roman, sora acesteia a avertizat-o că se află în posesia unor „probe” care i-ar putea afecta imaginea publică. Anterior, Oana Roman a lansat un nou atac la adresa surorii ei, sugerând că nu problemele de sănătate ar împiedica-o să o viziteze pe Mioara Roman la azil. Fosta soție a lui Marius Elisei a spus că ar avea dovezi în acest sens și că nu își dorește să mai salveze imaginea publică a nimănui.

„«Nu am fost la maică mea de un an. Pentru că, sinceră să fiu, nu am de ce. Da. Nu am de ce, la ce s-a întâmplat», mi-a transmis Catinca. Nu știu ce consideră ea că s-a întâmplat. În afară de faptul că mama s-a luptat pentru ea și pentru noi toată viața ei. Deci eu nu vorbesc fără probe. Nu mint și nu mă fofilez.

Și nu voi mai permite nimănui niciodată să-mi pună la îndoială afirmațiile, pentru că eu pentru tot am probe și adevărul de partea mea. Și cu asta am încheiat. Am și înregistrarea audio. Am tăcut din respect pentru mama și pentru sănătatea ei. Dar gata. M-am săturat de minciuni. Nu mai salvez aparențele nimănui”, a ținut să precizeze Oana Roman.

Adauga un comentariu