Magazin

Cauți un restaurant ce iți livrează pizza în Iași? Mamma Mia Restaurant & Catering ajunge la tine în doar 60 de minute!

Publicat: 05 mai 2020
Restaurantul Mamma Mia Iași ce oferă pizza cu livrare la domiciliu Iași Non STOP
O fotografie din restaurantul Mamma Mia Iași ce oferă pizza cu livrare la domiciliu Iași cu program NON STOP

Pentru ieșenii ce au dezvoltat un interes aparte pentru serviciul de livrare pizza în Iași vom scrie aceste rânduri despre cum se poate comanda online, cum se poate plăti și unde se poate efectua comanda în cauză.

Ce este acest produs culinar denumit „pizza” ?

Pizza a devenit unul dintre cele mai populare produse de către ieșenii care își comandă produse culinare cu livrare în Iași la serviciu ori la domiciliu. Dar ce este ea și cum a apărut? Putem spune că unul dintre cele mai populare produse culinare italienești pe lângă paste, este cunoscuta pizza. Sunt foarte puține țări care pot susține că bucatele lor au devenit fenomene internaționale consumate în întreaga lume. Una dintre aceste țări își are locul pe continentul European, denumită popular „Cizma”. Ați ghicit, este vorba despre Italia! Deși în România se consumă foarte multă pizza, italienii au cu totul și cu totul alte abordări de a găti faimosul preparat, chiar dacă folosesc același ingrediente, stilul este total diferit față de restul lumii. Totul se rezumă la cum apreciază consumatorii globali produsul conceput în zonele lor de consum.

Cum a apărut pizza?

Cea mai simplă formă de pizza, pâinea plată condimentată, are o istorie lungă în Mediterană, datând tocmai din timpul grecilor și al fenicienilor. Pâinea plată, actualmente pizza, era gătită pe o piatră fierbinte și asezonată cu ierburi. De obicei se folosea ca și o farfurie comestibilă pentru alte preparate culinare și ar fi similară cu foccacia pe care o folosim în zilele noastre. Aluatul era amestecat cu ulei de măsline și ierburi pentru a rezulta un produs final comestibil. Mai apoi, a fost descoperit Bivolul Indian, de unde a rezultat mozzarella, ce a devenit un ingredient indispensabil pentru pizza și a pavat calea tuturor sortimentelor de pizza cu brânză pe care le cunoaștem astăzi.

Totuși, nicio pizza italiană nu a conținut brânză uscată rasă care este foarte populară în America. În secolele XVIII și XIX roșia a devenit o componentă importantă în  bucătăria italienească, așa născându-se pizza pe care o cunoaștem astăzi. Deși în anii 1500 mulți credeau că roșia este otrăvitoare, un țăran mai curajos a folosit-o regulat în preparatele sale culinare și astfel aceasta a devenit o materie primă importanta în bucătăria din cizmă. Vânzătorii stradali au început să deschidă magazine, astfel născându-se conceptul de pizzerie.

Care este pizza tradițională?

Una dintre standardele în materie de pizza este pizza margherita, răspândită de Regina Margherita. Este una dintre cele mai simple rețete de pizza, printre care conține mix branzeturi (cascaval + mozzarella), sos și aluat. Totuși, în prezent pizza vine în foarte multe forme și gusturi, fiind influențată de regiunea de unde provine rețeta. Unele sortimente pot conține anșoa și usturoi, altele pot conține roșii și mozzarella. Unele țări folosesc ingrediente exotice pentru a da un gust aparte preparatelor pe care le comercializează.

Sortimente populare de pizza în Iași

Cu o populație de peste 1 milion de persoane la nivel de județ, Iași-ul ocupă un loc fruntaș în consumul de pizza cu livrare la domiciliu. Ieșenii își comandă pizza Iași la serviciu în timpul săptămânii, unde o pot împărți cu colegii de birou ori în weekend la domiciliu, unde o servesc cu familia sau cu persoana iubită. Printre cele mai populare sortimente de pizza în Iași, se numără pizza Mamma Mia, ce conține sos, aluat, măsline kalamata, ardei gras, specialitate de brânză tare, piept de pui, salam demisec, mix brânzeturi mamma mia (cașcaval + mozzarella) sau specialitatea casei care este asezonată cu mix brânzeturi mamma mia (cașcaval + mozzarella), sos, ardei copți, aluat, ciuperci, kaizer, măsline kalamata 50g, salam vară, șuncă de porc. Deși aceste două tipuri de pizza se numără printre cele mai populare, Mamma Mia – Restaurant & Catering Iași vă mai poate găti și livra pizza cu pui, pizza cu pește sau fructe de mare, pizza de post sau chiar pizza lacto-vegetariană.

Cum se comandă o pizza în Iași?

promoție pizza 4 + 1 gratis cu livrare la domiciliu Mamma Mia Iași
Comandă 4 pizza cu livrare la domiciliu pe site-ul mammamia.ro și o primești pe a 5a gratuit!

Pentru a plasa o comandă cu livrare la domiciliu în Iași aveți la dispoziție două opțiuni:

  • accesați site-ul www.MammaMia.ro unde veți găsi un catalog online cu peste 200 de preparate gătite și 300 de produse în Market Mamma Mia.
  • Sunați la 0762.662.642 și plasați comanda prin telefon împreună cu operatorul din call center.

Pentru a plăti o comandă trebuie să știți că principalele metode de plată cu livrare la domiciliu în Iași din locația Mamma Mia – Restaurant & Catering sunt plata cash, plata cu cardul cu POS, plata cu tichete de masă ori plata cu carduri de tichete. Indiferent de metoda de comandă aleasă ori de modalitatea de plată, produsele vă vor ajunge în jur de 60 de minute la domiciliul dumneavoastră. Ce trebuie să mai știți este că prețul pentru comanda minimă este doar 25LEI și că locația livrează non stop în municipiul Iași.

Adauga un comentariu