Economic Local

Vreți produse proaspete, livrate gratuit direct în fața ușii? S-a deschis „Piața Mamma Mia”, cel mai nou serviciu de pe piață

Publicat: 05 mai 2020

Ieșenii au descoperit o nouă metodă prin care, în plină criză COVID-19, nu mai ies la cumpărături, dar au toate alimentele necesare în locuința lor. În ultima perioadă aceștia au apelat la serviciul de livrare la domiciliu dezvoltat de unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Iași, Mamma Mia. Reprezentanții acestei firme spun că deja interesul este crescut din partea clienților. „Am primit feed-back-uri, clienții sunt mulțumiți. Într-o oră livrăm orice”, susțin reprezentanții Mamma Mia.

Cel mai nou serviciu dezvoltat de restaurantul Mamma Mia aduce în locuința clientului, gratuit, peste 300 de produse. „Livrăm gratuit, în cel mai scurt timp, o gamă variată de produse: pâine la tavă, legume și fructe, lactate, ouă, pește, carne, orez, paste făinoase, băuturi, produse de băcănie sau uz casnic, țigări”, susțin reprezentanții Mamma Mia. Comanda minimă este de 25 de lei.

„Luând în considerare evenimentele din ultima perioadă, echipa Mamma Mia se alătură campaniei «Noi lucrăm ca voi să stați acasă», campanie derulată de toți cei care luptă în linia întâi cu pandemia de Coronavirus. Pentru a ajuta la diminuarea răspândirii virusului, oferim servicii de aprovizionare a ieșenilor cu ingrediente necesare gătitului pentru ca timpul petrecut în familie să fie mai liniștit, să nu mai fie nevoiți să iasă la cumpărături și astfel să reducem expunerea la virusul care ne-a distanțat social”, susțin reprezentanții Mamma Mia.

25 de lei, comanda minimă

Clienții pot comanda coșul de cumpărături, dar și din cele 200 de preparate delicioase cum ar fi: pizza cu livrare în Iași, paste sau alte bunătăți. De asemenea, beneficiază și de prețuri promoționale la diverse produse, zilnic.

„Acest serviciu vine în ajutorul comunității noastre și a tuturor membrilor echipei pe care îi rugăm ca în timpul liber să stea în casă și să ne susțină în acest demers. Inițiativa a pornit chiar de la oamenii noștri care ne-au ajutat în acești 17 ani să ajungem un furnizor de servicii de restaurant și catering de încredere în capitala Moldovei. Pe partea de feeed-back, din ce am observat, clienții sunt mulțumiți. Avem și produse la preț promoțional zilnic. Acum, că se apropie perioada sărbătorilor pascale, putem livra și pască, cozonac. Comanda se poate face telefonic și online”, mai spun reprezentanții Mamma Mia.

Livratorii sunt echipați corespunzător, cu mănuși și măști de protecție, astfel că siguranța clienților este pe primul loc. Comenzile pot fi făcute pe www.mammamia.ro sau la numărul de telefon 0762 662 642. Piața Mammamia AICI

Adauga un comentariu