Local

Caz oribil, petrecut în Iași! Un tânăr a fost condamnat după ce și-a violat mama! 11 ani de pușcărie în urma unei fapte abominabile! (Exclusiv)

Publicat: 05 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz oribil petrecut în Iași Un tânăr a fost condamnat după ce și-a violat mama 11 ani de pușcărie în urma unei fapte abominabile Exclusiv
Un tânăr din Iași a fost condamnat de magistrați la 11 ani de temniță, după ce a fos acuzat că și-a batjocorit propria mamă

Judecătorii l-au pedepsit ieri pe un tânăr din județul Iași acuzat de comiterea unei fapte inimaginabile. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Daniel Chelaru la 11 ani de pușcărie, pentru viol. Individul a fost încătușat de oamenii legii la scurt timp după comiterea faptei

Un caz oribil, petrecut în județul Iași, a ajuns la final, la prima instanță. Astfel, un tânăr a fost pedepsit de judecători, după ce a fost acuzat că și-a siluit mama. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au luat ieri decizia în ceea ce îl privește pe Daniel Chelaru.

„Instanța îl condamnă pe inculpatul Daniel Chelaru la pedeapsa de 11 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, au precizat ieri judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Daniel Chelaru, săltat după ce și-ar fi violat propria mamă

Procesul lui Daniel Chelaru a început pe data de 21 august 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea sa în judecată pentru viol. Asta, după ce individul fusese reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe 2 august 2020. Individul din localitatea Tomești a intrat în vizorul anchetatorilor pentru că și-ar fi violat mama. Teribila poveste a început pe data de 30 iulie 2020, când Daniel Chelaru a decis să facă unul dintre cele mai îngrozitoare lucruri din viața sa.

Oamenii legii au stabilit că individul a ajuns acasă și a constrâns-o pe cea care i-a dat viață să întrețină relații sexuale. După ce actul în sine s-a consumat, tânărul s-a făcut nevăzut. Biata femeie a sunat-o pe fiica ei a doua zi și i-a povestit prin ce a trecut. Aceasta din urmă a cerut ajutorul polițiștilor, iar oamenii legii au demarat o anchetă.

Femeia în vârstă de 71 de ani a fost dusă la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, unde a fost examinată de doctori. În urma analizelor de specialitate s-a stabilit că aceasta a fost violată. La scurt timp, polițiștii au pornit în căutarea fiului femeii. Acesta a plecat imediat după ce a agresat-o pe femeie și a stat ascuns într-o pădure din zona Tomești. Ulterior, individul a fost găsit de polițiști și dus la audieri. Mai apoi, individul a fost reținut pentru 24 de ore.

Arestat preventiv pentru 30 de zile, după o faptă abominabilă

Daniel Chelaru a fost prezentat în fața judecătorilor, iar aceștia au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de viol. În urmă cu mai bine de un an, la Iași, un alt individ a fost acuzat că a profitat chiar de cea care i-a dat viață. Grozăvia s-ar fi petrecut când Mihai O. ar fi mers la locuința mamei sale amețit de aburii alcoolului. Conform anchetatorilor, acesta nu a stat prea mult pe gânduri și a început să tragă de cea care i-a dat viață. Femeia a fost chinuită zeci de minute, iar, într-un final, fiul ei a adormit.

După incident, bătrâna a plecat din casă, pentru a cere ajutor. Ea a povestit că fiul ei a încercat să o violeze. Imediat, polițiștii au fost chemați la fața locului și au deschis o anchetă. Inițial, femeia a spus că fiul său a violat-o, ulterior a precizat că a încercat să o violeze, vrând, într-un fel, să nu-i facă rău bărbatului. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz și au făcut cercetări. În primă fază, bătrâna a refuzat să depună plângere împotriva fiului ei și nu a vrut să meargă la Institutul de Medicină Legală pentru investigații. Ulterior, s-a răzgândit și a făcut ce trebuia.

Adauga un comentariu