Actualitate

Caz șocant în Galați! Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, și-a ucis fosta cumnată, pe care o bănuia că i-ar fi făcut vrăji

Publicat: 31 iul. 2021
Victima a fost găsită fără suflare de un băiat care venise în vizită la ea

Bărbatul a fost părăsit de soția lui și era convins că vinovată de acest lucru ar fi fost chiar cumnata lui. Acesta credea că femeia i-ar fi făcut farmece. Gândurile nu-i dădeau pace și a trecut la fapte! Joi seară, sora soției sale se întorcea acasă de la cumpărături când a fost atacată de cumnat.

Câteva ore mai târziu, victima a fost găsită fără suflare de un băiat care venise în vizită la ea. Tânărul a sunat imediat la 112, dar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața. Victima, spun vecinii, era o femeie obișnuită, care niciodată n-a stârnit suspiciuni.

Întreaga comunitate este șocată de cele întâmplate:

“Din discuțiile cu preotul paroh am înțeles că băiatul era obsedat că cumnata lui îi face farmece. Se pare că eșecul în căsnicie, faptul că s-a separat de soție l-a făcut să creadă că cumnata lui îi face farmece”, a mărturisit un vecin.

”Așa a zis! Că-i face farmece, dar nu știu dacă-i făcea. A adus și popa aici, a făcut agheasmă ca să-l scape de farmece. Candela aprinsă o avea tot timpul, dar de ce s-a întâmplat asta, nu știm nimic, nimic”, a spus și o vecină.

Oamenii spun că suspectul obișnuia să bea, dar că, de o lună, nu se mai atinsese de alcool. Bărbatul și-a recunoscut fapta și va fi judecat pentru omor.

 

Tags:
Adauga un comentariu