Actualitate

Caz şocant în România! Mamă şi fiică s-au aruncat de la geam după ce un bărbat le ameninţă cu toporul

Publicat: 06 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Caz şocant în România Mamă şi fiică s-au aruncat de la geam după ce un bărbat le ameninţă cu toporul
Cele două femei au sărit de la geam după ce soțul unuia dintre ele le-a amenințat cu toporul

Tot mai multe cazuri de violentă domestică în România ultimelor luni. De această dată vorbim despre un caz cu totul şocant al unor femei care s-au aruncat de la geam după ce au fost ameninţate de un bărbat cu un topor.

În Reșita, o mamă şi o fiică au făcut un gest disperat după ce soţul fiicei le-a ameninţat cu un topor. Incidentul a avut loc într-un cartier din municipiul Reșita.

Două femei s-au aruncat de la geam după ce au fost ameninţate cu toporul

Incidentul s-a produs în ziua de 5 martie 2021, în cartierul Țerova din municipiul Reșița. Conform datelor existente până la această oră, soţul fiicei le-a ameninţat cu toporul. Din disperare, cele două femei, mamă și fiică, s-au aruncat pe geam.

Jandarmii au constatat faptul că bărbatul care se afla în curtea imobilului unde a avut loc incidentul era agresiv verbal dar şi manifesta un comportament violent. Din aceste perspective, individul a fost încătuşat.

Cele două femei care au sunat la numărul unic de urgenţă 112 le-au spus oamenilor legii că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi că, dintr-o dată a devenit violent luând un topor şi încercând să spargă uşa. Cele două femei, speriate, au sărit pe geam şi au anunţat autorităţile. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie.

Adauga un comentariu