National

Caz şocant la Huşi. O minoră de 13 ani a fost abuzată în mod repetat de către tatăl său. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

Publicat: 05 dec. 2020
violator din husi care este retinut
Un barbat din Husi care si-a violat fetita a fost arestat

Poveste incredibilă în municipiul Huşi, judeţul Vaslui. Acolo, un bărbat, dacă poate fi numit așa, a fost reținut noaptea trecută pentru violul fiicei sale în vârsta de doar 13 ani. Conform informațiilor BZV.ro, minoră suferă și de un handicap mintal accentuat. Cei din cadrul Biroului Investigații Criminale Huşi, au reușit să îl determine pe făptaș să recunoască îngrozitoarea fapta. Minoră a fugit împreuna cu fratele său din cauza unor lovituri, însă la secție, aceasta le-a povestit polițiștilor prin ce chinuri grele a trecut în ultimii ani de zile.

Totul s-a petrecut în după-amiaza zilei de vineri, 4 Decembrie, când un echipaj al Poliției Municipale Huşi, a fost atenționat în stradă de semnele unor copii minori agitaţi. Se pare că ambii suferă din păcate de afecțiuni mintale. Aceștia au fost conduși la sediul poliției, iar de acolo a intrat pe fir un poliţist din cadrul Biroului Investigații Criminale. Minora cu o teamă vizibilă i-a povestit acestuia întreaga drama și că tatăl sau o supunea la abuzuri sexuale de mai mult timp, ba mai mult, o agresează și fizic. Târziu în noapte, Vasile.V, tatăl violator, și-a recunoscut fapta și le-ar fi recunoscut anchetatorilor o parte din faptele de care este acuzat.

Comentarii
Adauga un comentariu