National

Caz uluitor! Minor, vândut de bunică pentru un animal şi o sumă infimă de bani: „Îi dădea țuică să-i înfierbânte sângele”

Publicat: 16 dec. 2019

Un caz şocat s-a petrecut la Vaslui. Un băiat în vârstă de 13 ani a fost găsit de autorităţi la o stână din județul Vaslui. Minorul a fost vândut de către propria sa bunica unui cioban pe post de slugă.

Bătrâna a primit în schimbul copilului o capră și câțiva lei. Femeia nefiind mulţumită de „plată”, i-a cerut mai mult ciobanului. Bărbatul refuzând să acorde mai mult pentru băiat, bunica a sunat la 112 unde şi-a declarat nepotul dispărut. Copilul era exploatat prin muncă, iar bărbatul ce-l ţinea pe post de slugă îi dădea să bea băuturi alcoolice, pentru a nu simţi frigul.

”Exploatat prin muncă și învățat să bea, acesta cutreiera cu oile dealurile Coroieștiului, prin frig, flămând și murdar”. Conform poliţiştilor din județul Bacău au fost sesizaţi în data de 12 decembrie, prin numărul unic de urgență 112, că un minor de 13 ani, din comună Motoșeni, aflat în plasament familial la bunica sa, este dispărut de acasă.

Îi dădea să bea țuică, ”să-i înfierbânte sângele”loading...

Adauga un comentariu