Actualitate

Cazul mamei din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Primele rezultate ale necropsiei Iuliei – FOTO

Publicat: 04 mai 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Cazul mamei din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Primele rezultate ale necropsiei Iuliei - FOTO
Iulia B., în vârstă de 33 de ani, s-a sinucis ieri, 3 mai 2022, cu cei doi copii ai săi. A sărit în gol de la etajul 10

Au apărut în spaţiul public primele rezultate ale necropsiei Iuliei B, mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi.

Se pare că, frumoasă Iulia şi copiii săi au avut parte de o moarte deosebit de violenţă.

Mama din Timişoara care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii a avut parte de o moarte tragică

Reamintim faptul că ieri, 3 mai 2022, s-a produs o adevărată tragedie în Timişoara. Iulia B., o frumoasă tânără în vârstă de 33 de ani, a decis să-şi pună capăt zilelor într-o manieră halucinantă. Şi-a luat ambii copii şi a sărit cu aceştia de la etajul 10 al unui bloc.

Primele rezultate ale necropsiei arată că femeia şi copiii au avut parte de o moarte extrem de violenţă. În maşină sa au fost găsite mai multe haine şi telefonul mobil. În dispozitiv nu au fost găsite detalii care să indice că a plănuit să recurgă la acest gest necugetat.

Iulia a discutat la telefon, ultima dată, cu iubita fratelui său de unde a împrumutat maşina cu care s-a deplasat la imobilul de pe care s-a aruncat în gol, de la o înălţime extorbitanta.

Important de precizat este faptul că blocul era unul care avea acces cu geam pe acoperiş.

Ultimul mesaj publicat pe internet de Iulia, mama din Timişoara care s-a sinucis

Iuliana B., mama din Timişoara care s-a aruncat în gol de la etajul 10 a publicat un ultim mesaj pe reţeaua de social media înainte de a-şi lua viaţa şi a-şi ucide copiii.

Femeia îi îndemna pe prietenii săi virtuali să răspândească iubire în jurul lor. Iulia se pare că era absolventa de Psihologie şi îşi desfăşura activitatea în domeniul imobiliar. Aceasta urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei, după ce în trecut divorţaseră din motive necunoscute.

În urmă cu o lună, cei doi s-au împăcat când bărbatul s-a întors în România, el fiind plecat în Austria. Acesta s-a întors în străinătate şi urma să vină pentru a se recăsători cu fosta soţie.

Prietenii victimei susţineau că aceasta nu s-ar fi aflat în depresie.

Comentarii
  • O pitipoanca care probabil a trait doar in cluburi, sa fumeze si sa bea… nu faci casa cu astea. Daca a terminat si psihologia, e clar. Numa astia dereglati sau care cred ca sunt dereglati dau la psihologie.

  • Prostanule! Nu poti intelege importanta muncii unui psiholog. Cliseu de om incult, ignorant cu carente grave de educatie. Probabil, chiar nu vei avea nevoie vreodata de psiholog. La psiholog ajung oameni.

  • Nutu, la ce sunt buni psihologii? Nu vezi ca dupa ce ies de la psiholog isi trag cate un glont in cap sau omoara pe altcineva, se spanzura etc. Ai fost in trafic cu masina sa vezi cati cretini sunt? Stii ca si aia au luat avizul psihologic? Prostalan esti tu!

  • Mai anonimule, ești un tembel. De unde știi tu că a trăit în cluburi? Iți place să-ți dai cu părerea, așa doar ca să te afli treabă. Mai bine te aruncai tu de pe bloc, măi cretinule!

  • Anonimule, o ții pe-a ta, așa în mod prostesc. Ce-ar fi sa te arunci cu gâtul în jos de pe un bloc de la tine din cartier. Sa vezi atunci ce-o sa mai zică lumea ca ai fost un vagabond alcoolic, cu datorii la interlopi și fără prospecte de angajare pe undeva (asta, din cauza nivelului foarte ridicat de depresie din cauza ca o ai extrem de mică. De aia nici nu ai avut parte de vreo femeie vreodată în viață ta, mai labagiule.).

Adauga un comentariu