Cancan ultimă oră

 Ce a aflat fiica impresarului lui Petrică Mâțu Stoian de la cardiologul regretatului artist

Publicat: 12 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
 Ce a aflat fiica impresarului lui Petrică Mâțu Stoian de la cardiologul regretatului artist
Petrică Mâțu Stoian a fost pentru ultima dată într-un platou de televiziune chiar la filmările Revelionului pentru Antena Stars

Petrică Mâțu Stoian a fost pentru ultima dată într-un platou de televiziune chiar la filmările Revelionului pentru Antena Stars. Pe imagini se vede cum, la un moment dat, a început să îi curgă sânge din deget. Iată ce spune fiica impresarului lui Petrică Mâțu Stoian, Doru Gușman, despre acest incident!

Fiica impresarului lui Petrică Mâțu Stoian a mărturisit că regretatul artist lua un tratament pentru anticoagularea sângelui de aproximativ zece ani, pe când încă era căsătorit. De asemenea, în ultima vreme, acest tratament ar fi fost schimbat.

Ce a aflat fiica impresarului Doru Gușman de la medici

Andreea, fiica lui Doru Gușman, a povestit că în ultima vreme, tratamentul pe care îl urma Petrică Mâțu Stoian se înjumătățise, în ceea ce privește doza de administrare. Mai mult decât atât, fiica impresarului artistului a mărturisit că și ea a fost prezentă la ultimul control pe care l-a făcut regretatul interpret de muzică populară.

Fiica lui Doru Gușman a mărturisit că doza pe care o lua Petrică Mâțu Stoian a fost înjumătățită, însă nu o dată, ci de două ori, așadar după noua schemă de tratament, raportul normalizat internațional nu dădea semne de îngrijorare.

”Fusese înjumătățită doza față de cum lua de ani de zile. Lua o jumătate de pastilă o zi și un sfert în altă zi. Când a făcut un INR de control și a văzut că era foarte mare, era undeva la 7, i-a înjumătățit doza. Adică o zi lua un sfert și o zi lua o jumătate de sfert. După o săptămână, a repetatat INR-ul și i se reglase”, a povestit Andreea.

Ce tratament urma, de fapt, Petrică Mâțu Stoian

Andreea a povestit că se afla în cabinetul medicului atunci când lui Petrică Mâțu Stoian i-a fost înjumătățită doza. Tot ea a mărturisit că regretatul artist lua aceste anticoagulante, pentru că urma să aibă o intervenție în luna ianuarie.

”Nu i se închidea valva. Era problemă, ca nu cumva să se înfunde. Fiind sângele mai gros, el avea nevoie ca sângele să fie subțiat”, a adăugat fiica lui Doru Gușman.

Mai mult decât atât, fiica fostului impresar a subliniat faptul că la orice pacient care ia astfel de anticoagulante, sângerarea persistă mai mult. De asemenea, este de părere că, cu siguranță, Petrică Mâțu Stoian a început să sângereze din cauza faptului că s-a înțepat fără să își dea seama.

Cât despre clinica la care a fost internat Petrică Mâțu Stoian, acolo unde și-a și găsit sfârșitul, Andreea a povestit că nu s-a mai întâmplat nimic nou, în afara faptului că patronii au primit o amendă.

Adauga un comentariu