Cancan ultimă oră

Ce a aflat Ileana Ciuculete cu puțin timp inainte să moară. A încercat să facă tot ce poate pentru a se salva

Publicat: 08 dec. 2019

Moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete a șocat mulți oameni. Însă, probabil cel mai dureros lucru este că nu a fost deloc atât de subită pentru îndrăgita artistă. Ileana Ciuculete a ținut secretă condiția ei precară de sănătate, așa că numeroși apropiați și nu numai au fost complet luați prin surprindere.

Potrivit unor informații din anturaj, Ileana Ciuculete a luptat până în ultima clipă pentru a supraviețui. A trecut prin multe cabinete medicale. În unul dintre ele a primit și o veste cutremurătoare, cu doar câteva luni înainte de a se stinge.

Vestea tulburătoare primită de Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete știa încă din vară că este bolnavă, însă a preferat să nu fie o povară pentru nimeni. Drept urmare, a suferit în tăcere și nu le-a menționat nimic colegilor de breaslă.

Nu s-a plâns nicio secundă, deși, cu câteva luni înainte de a muri, a primit o veste cruntă: că nu va mai trăi mult.

„Şansele să supravieţuiască mai mult de câteva luni erau minime, ceea ce, de altfel, s-a şi întâmplat, în ciuda tratamentelor de la spitalele din Bucureşti la care a fost internată”, dezvăluiau surse apropiate artistei, la vremea respectivă.

Ileana Ciuculete a ajuns și la clinicile din străinătate. Acolo a încercat să caute remediul care ar fi putut să o salveze.

„Pentru a fi convinsă în ce stadiu se află ficatul ei, a fost în mare secret la o clinică privată din afară. Acolo şi-a făcut o biopsie! Rezultatul a fost, însă, dureros”, au mai precizat aceleași surse.loading...

Adauga un comentariu