Prima pagină » International » Ce a apărut pe contul Selenei Gomez, la scurt timp după ce Justin și Hailey Bieber au anunțat că vor deveni părinți?! Fanii au așteptat cu nerăbdare reacția artistei

Ce a apărut pe contul Selenei Gomez, la scurt timp după ce Justin și Hailey Bieber au anunțat că vor deveni părinți?! Fanii au așteptat cu nerăbdare reacția artistei

11 mai 2024, 08:40,
BZI.ro, în International

Selena Gomez a postat o fotografie emoționantă pe internet, la scurt timp după ce Justin Biber a dezvăluit că soția sa este însărcinată.

Justin Bieber și Hailey Bieber trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi au dat vestea în mediul online printr-o fotografie emoționantă cu burtica lui Hailey. Internauții s-au întrebat ce părere are despre asta Selena Gomez, fosta iubită a artistului. Iată ce a postat pe Instagram, la scurt timp după anunțul celor doi!

Ce a postat Selena Gomez pe Instagram, la scurt timp după ce Justin Biber a anunțat că va fi tată?

Fanii lui Justin Bieber și ai lui Hailey Bieber sunt în extaz după ce cei doi au anunțat că urmează să devină părinți pentru prima dată. Postarea prin care au dat marea veste a făcut înconjurul internetului și a stârnit o mulțime de reacții.

Foarte mulți s-au întrebat și cum a reacționat Selena Gomez la aflarea veștii.

Ei bine, la scurt timp după ce Justin a anunțat că va deveni tată, fosta lui parteneră a postat o imagine emoționantă pe contul ei de Instagram, în care a surprins mâna ei și a iubitului său actual.

Reamintim că Justin Bieber și Selena Gomez au fost într-o relație care a durat mai mulți ani, însă au decis să o ia pe drumuri separate, iar artistul și-a refăcut viața cu actuala lui soție.

Chiar dacă a trecut ceva timp de când cei doi s-au despărțit, fanii au sperat mereu la o posibilă împăcare.

Hailey Biber a fost acuzată că i-a despărțit pe Justin și Selena

La scurt timp după ce Justin Bieber și Selena Gomez s-au despărțit, artistul a apărut alături de Hailey, iar gurile rele au acuzat-o pe aceasta că i-ar fi separat. La momentul respectiv, a lămurit întreaga situație și a spus tot adevărul.

„Când el (n.r. Justin Bieber) și cu mine am început să plănuim să ieșim sau orice de genul acesta, el nu a fost niciodată într-o relație. Nu aș face-o niciodată, nu îmi stă în caracter să mă bag în relația altcuiva. Am fost crescută mai bine de atât. Nu sunt interesată să fac asta și nu am fost niciodată.”, spunea Hailey, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *