Cancan ultimă oră

Ce a declarat Alina Sorescu, despre problemele cu Alex Ciucu: „Lucrurile astea m-au călit”

Publicat: 30 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a declarat Alina Sorescu despre problemele cu Alex Ciucu Lucrurile astea m-au călit
Se pare că artista va lansa o melodie, pe care urmăritorii ei o așteptau de mult timp

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alex Ciucu au hotărât să pună capăt relației. Cu toate că încă nu s-a încheiat procesul de divorț, artista a ales să ia o decizie neașteptată.

Pentru cântăreață, a fost o perioadă foarte grea, dar a decis să nu se mai canalizeze pe aspectele neagtive din viața ei. Alina a hotărât că trebuie să pună mai mult accent pe viața profesională, pentru a se dezvolta.

Fosta soție a lui Alex Ciucu a decis că este necesar să treacă peste perioada dificilă, așa că s-a afundat în muncă. Alina îmbină atât viața de familie, deoarece este mama a două fetițe, cât și viața de artist. Așadar, vedeta le-a dat fanilor ei, un motiv de bucurie. Se pare că artista va lansa o melodie, pe care urmăritorii ei o așteptau de mult timp. Anunțul a fost făcut chiar de Alina, prin intermediul rețelelor de socializare.

Ce a declarat Alina Sorescu, despre problemele cu Alex Ciucu

Recent, Alina a ales să vorbească despre situația dintre ea și fostul ei partener, explicând cât de dificil i-a fost. Artista a declarat că Alex Ciucu a inițiat o ordonanță prezidențială, în care a cerut ca domiciliul fetițelor să fie trecut la el. Însă, instanța i-a respins cererea de două ori.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. El acum vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut.”, a declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu, proiect nou în industria muzicală

Cântăreața a devenit cunoscută în urma proiectului „Picii lu’ Soreasca”, care a fost destinat copiilor care necesită o formare specială, înainte de a ajunge la școală. Proiectul a fost unul foarte apreciat, iar Alina a fost admirată de urmăritorii săi. În prezent, vedeta este pregătită să se relanseze în industria muzicală. Alina a dezvăluit că, alături de Edward Sanda, a creat următoarea sa melodie, care urmează să fie lansată, cât de curând.

Cântăreața a declarat că piesa va fi una destul de personală, de aceea a apelat la sensibilitatea lui Edward Sanda. Melodia este initulată „Tot ce-a fost, a fost”, iar videoclipul a fost filmat la malul mării, într-un cadru extraordinar. Alina promite că piesa va deveni un hit și că fanii o vor iubi.

Adauga un comentariu