National

Ce a declarat Marian Oprișan, după înfrângerea din Vrancea: Am sufletul împăcat, lupta continuă!

Publicat: 28 sept. 2020
Marian Oprișan, după înfrângerea din Vrancea
Ce a declarat Marian Oprișan, după înfrângerea din Vrancea: Am sufletul împăcat, lupta continuă!

Unul dintre cei mai longevivi şefi de Consiliu Judeţean din România a pierdut la alegerile locale organizate ieri, 27 septembrie 2020. Este vorba despre Marian Oprisan, cel care a pierdut fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea în fata liberalului Cătălin Dumitru Toma. Fostul baron local Marian Oprisan a declarat că pleacă cu sufletul împăcat, pentru că şi-a dedidat toată viaţa şi cariera judeţului Vrancea.

Ce a declarat Marian Oprișan, după înfrângerea din Vrancea

Unul dintre cei mai longevivi baroni locali, Marian Oprișan, a pierdut fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea în fata liberalului Cătălin Dumitru Toma. Oprisan a fost de neclintit vreme de 20 de ani.

Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, a reacţionat după înfrângerea surprinzătoare de duminică în fata liberalului Cătălin Toma.

Marian Oprișan a declarat că pleacă cu sufletul împăcat, pentru că şi-a dedidat toată viaţa şi cariera judeţului Vrancea. A luptat ca vrâncenii să aibă un trai mai bun şi este mândru de tot ceea ce a reuşit să construiască în judeţ, a mai spus el.

Într-o postare pe Facebook, Oprișan le-a mulţumit atât votanţilor săi, cât şi celor care au avut altă opţiune electorală.

Dragii mei vrânceni, vă mulţumesc din suflet, tuturor!
Mulţumesc şi mă înclin cu recunoştinţa în faţa celor care aţi avut încredere în mine şi în proiectele mele şi m-aţi votat. Mulţumesc şi celor care aţi avut o altă opţiune şi nu m-aţi votat.
Am sufletul împăcat, pentru că mi-am dedicat întreaga viaţă şi cariera judeţului Vrancea, care este casa noastră. Am luptat şi am muncit cu toată forţa şi determinarea pentru un trai mai bun pentru vrânceni şi sunt mândru de tot ce am reuşit să construiesc în Vrancea în ultimii ani. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare pe care le-am început să fie duse la bun sfârşit, pentru binele dumneavoastră.
Sunt convins că timpul va arăta justa valoare a oamenilor şi a realizărilor fiecăruia.
Pentru mine, lupta continuă! Voi rămâne acelaşi OM, care va fi alături de vrânceni, le va reprezenta interesele şi îi va ajuta, cu toată puterea. Aşa să ne ajute Dumnezeu, a scris el.

Oprișan şi-a exprimat speranţa că proiectele de dezvoltare pe care le-a început în Vrancea vor fi continuate de nouă conducere a judeţului.

Un primar din România a câştigat cu 95% din voturi: „V-am ciuruit”. Cine este acesta

La alegerile din 27 septembrie 2020, primarul localităţii Ghioroc din judeţul Arad a reuşit o performanţă greu de egalat. Corneliu Popi Morodan a luat nu mai puţin de 95% din voturile localnicilor, adjudecându-şi confortabil încă un mandat de patru ani sub standard liberal.

“Dragii mei concetăţeni vă mulţumesc pentru încrederea acordată – 95% din voturi mă onorează şi mă responsabilizează! – a declarat Morodan la scurt timp după aflarea rezultatelor.

,,V-am ciuruit” – a mai adăugat acesta, citându-l pe liderul PMP Traian Băsescu.

Pentru echipa de consilieri, liberalii au obţinut o majoritate vizibilă, având 77%. Prezenţa la vot în comună Ghioroc a fost de 41,58%, localitatea având în jur de 4.000 de locuitori.

De profesie economist, Corneliu Popi Morodan şi-a focusat eforturile din ultimii ani pe punerea localităţii Ghioroc pe harta turistică din România. Cu ajutorul mai multor proiecte europene câştigate, edilii locali au reuşit să îmbunătăţească infrastructua turistică şi nu numai a zonei.

Ansamblul compus din plaja şi lacul Ghioroc, supranumit şi Litoralul Vestului, se găseşte la poalele Munţilor Zarandului, într-o zonă de confluenţa a câmpiei cu dealul. Locul exotic, situat la aproximativ 25 km de Arad, atrage anual peste 100.000 de turişti din ţară dar şi de peste hotare.

Adauga un comentariu