Sport

Ce a făcut Mihaela Buzărnescu în plină pandemie de coronavirus, la câteva zile după ce a anunțat că are probleme financiare

Publicat: 21 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a făcut Mihaela Buzărnescu în plină pandemie de coronavirus la câteva zile după ce a anunțat că are probleme financiare

Mihaela Buzărnescu se alătură și ea luptei împotriva coronavirusului și anunță că va face o donație Spitalului Gerota din București. Anunțul sportivei vine la câteva zile după ce aceasta dezvăluise că se confruntă cu mari probleme financiare.

Mihaela Buzărnescu, donație la Spitalul Gerota

„Zilele acestea trebuie să reținem un singur mesaj: acela de a sta cât mai mult acasă pentru ca cei din cadrele medicale să poată lupta pentru noi! Dorința mea e să le fiu alături măcar cu 1% în luptă lor. Am ales să mă alătur eroilor de la Spitalul Gerota și voi face o donație către ei. Sper că tot mai mulți oameni să înțeleagă că doar împreună putem ieși cu bine din aceste momente, iar ceea ce putem face cu toții este să respectăm normele impuse de autorități. Îmi sunteți în gânduri și rugăciuni cu toții”, a scris „Miki” Buzărnescu, pe Facebook.

Mihaela Buzărnescu are probleme financiare

La începutul acestei săptămâni, „Miki” a dezvăluit că se confruntă cu probleme financiare. Sportiva nu a jucat niciun meci în acest an, din cauza unei accidentări, și nu a încasat niciun euro.

„Acum totul e închis pentru tenis. Eu trebuia să plec la Charleston. Dar s-au anulat turneele pentru următoarele șase săptămâni. Eu deja cheltui din banii mei, de 6 luni de când sunt accidentată. Dacă nu jucăm, nu câștigăm bani. Doar cheltuim. Nu e perioadă deloc ușoară. Nu știm ce vom face. Sperăm să dureze doar 6 săptămâni și nu mai mult.
Să vedem ce se va întâmpla cu Wimbledon și Roland Garros. Englezii spuneau că mai bine anulează turneul decât să se joace fără spectatori la Wimbledon. Cei de la Roland Garros spuneau că vor să se joace, dar nu e nimic sigur. Turneul de la Roma e anulat, e posibil să se anuleze și cel de la Madrid. Totul e o enigmă! Toți suntem alarmați și încercăm să găsim o modalitate de a ne antrena. Toate centrele sunt închise”, a declarat Mihaela Buzărnescu, la Gsp LIVE.

Simona Halep a făcut donații la spitalele din Constanța și București

Și Simona Halep a anunțat de curând că va dona bani pentru dotarea spitalelor din Constanța și București, în care sunt tratați bolnavi de coronavirus.

„Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de altă parte și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață expunându-se personal pentru binele general.

Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieții. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, sumă ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța. Încurajez pe toți cei care pot să sprijine să contribuie și ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toții grijă de noi, să fim responsabili și pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!”, a spus Simona Halep, într-un clip postat pe rețelele sociale.

În România, până în prezent sunt 277 de cazuri de infectare cu coronavirus, cele mai multe în Capitală

Adauga un comentariu