Actualitate

Ce a pățit băiețelul care i-a furat bani lui Adrian Minune din buzunar? Karmen i-a arătat manelistului imaginile

Publicat: 30 oct. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce a pățit băiețelul care i-a furat bani lui Adrian Minune din buzunar Karmen i-a arătat manelistului imaginile
Multă lume s-a întrebat ce a pățit băiețelul care i-a furat bani lui Adrian Minune din buzunar

Într-un videoclip care a devenit viral, se vede cum un copil îi fură bani din buzunar manelistului Adrian Minune. Multă lume s-a întrebat ce a pățit băiețelul care i-a furat bani lui Adrian Minune din buzunar. Karmen Simionescu, fiica manelistului, a fost cea care i-a arătat imaginile lui Adrian Minune.

Ce a pățit băiețelul care i-a furat bani lui Adrian Minune din buzunar?

Adrian Minune, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști de la noi, a trecut printr-o întâmplare amuzantă în timpul unei prestații la nuntă. Totul a fost filmat, iar în video se vede cum un băiețel aflat printre participanții la eveniment îi fură artistului o sumă de bani din buzunar.

Videoclipul a fost postat imediat pe rețelele de socializare, iar imaginile au devenit virale.

Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a vorbit deschis despre acest subiect, dar și despre cum a reacționat tatăl său atunci când a fost pus în această ipostază.

Videoclipul în care un băiețel îi sustrage o sumă de bani din buzunar lui Adrian Minune s-au viralizat pe toate rețelele de socializare. Totul s-a petrecut în timpul unui eveniment unde cânta manelistul. Fără doar și poate, internetul s-a împărțit rapid în două tabere. Pe de o parte, unii s-au amuzat copios la vederea imaginilor și chiar au făcut mai multe glume în acest sens. Pe de cealaltă parte, au existat și voci care au condamnat gestul copilului, ba chiar au folosit și cuvinte jignitoare.

Karmen Simionescu spune că atât ea, cât și tatăl ei s-au amuzat atunci când au văzut filmulețul.

Cu toate acestea, artista spune că la început tatăl ei a fost puțin „enervat”.

„Am râs rău, și eu, și el. Eu mă așteptam să fie amuzat, dar fii atent că tata chiar s-a enervat. Dacă vă uitați acum la materialul ăsta, vă rog frumos, ieșiți, dați pe pauză, căutați clipul să vă uitați la copilul ăla, când tata se întoarce cu fața la el, că el se uită pe sus. E cel mai tare lucru posibil, m-am uitat la faza aia de 500 de ori. Gen «n-am făcut nimic». Și cică tatăl copilului l-a și certat rău, îți dai seama. N-avea omul nicio vină, bineînțeles, cred că cu toții am furat ceva când eram mici.”, a mărturisit Karmen Simionescu.

Fiica lui Adrian Minune a trecut printr-o experiență similară

Karmen Simionescu a precizat că înțelege foarte bine situația. Ba mai mult decât atât, spune că nu poate fi supărată, dat fiind vorba că este vorba despre un copil.

De asemenea, fiica lui Adrian Minune a vorbit despre momentul în care a trecut printr-o situație similară. Atunci când se afla la grădiniță a furat un obiect de la una dintre colegele sale. La momentul respectiv nu i s-a părut ceva foarte grav, însă acum știe că s-ar supăra foarte tare dacă fiica ei ar face un asemenea gest.

„Eu am furat obiecte! Le-am ținut ascunse, ca să nu-și dea seama ăla de la care am furat, ca să treacă niște timp. Am furat un lanț de la pantalonii unei fete. Era la grădi și mi se părea cool. L-am luat, ce e așa grav?! Și niciodată nu l-am purtat la grădi, ca să vezi că eram și deșteaptă”, a mai spus cântăreața.

După apariția filmulețului în care i-a furat bani lui Adrian Minune din buzunar, cântărețul s-a amuzat împreună cu fiica sa, Karmen Simionescu.

Comentarii
Adauga un comentariu