Prima pagină » Cancan ultimă oră » Carmen Simionescu, cu burtică suspectă de gravidă în fața fanilor! Cum a răspuns când a fost întrebată dacă este însărcinată

Carmen Simionescu, cu burtică suspectă de gravidă în fața fanilor! Cum a răspuns când a fost întrebată dacă este însărcinată

21 iun. 2022, 23:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Carmen Simionescu a luat pe toată lumea prin surprindere recent, asta după ce a participat la un eveniment. Fără a ezita, vedeta a făcut publică o îmagine într-o ținută de senzație, în care fanii au observat o burtică suspectă de gravidă. Iată cum a reacționat fiica lui Adrian Minune când a fost întrebată dacă este însărcinată. Răspuns neașteptat!

Carmen Simionescu a dat uitării rețelele de socializare în ultima vreme, însă atunci când merge la evenimente nu poate să nu își delecteze fanii cu imagini de senzație cu look-ul ei, așa cum a făcut și recent. Ei bine însă, un detaliu neașteptat a ieșit la iveală, iar fanii au reacționat imediat.

Carmen Simionescu, cu burtică suspectă de gravidă în fața fanilor!

Nu mai este un secret pentru nimeni că fiica lui Adrian Minune are acasă o fetiță frumoasă cu care nu poate să nu se afișeze în fața tuturor, însă curiozitatea tuturor este legată de burtica suspectă cu care s-a afișat de curând pe Instagram. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, fanii au luat-o cu asalt și i-au trimis numeroase mesaje și întrebări, dar nici prietenii nu au stat departe de această curiozitate. Pentru a nu lăsa însă loc de speculații și interpretări, Carmen Simionescu a venit și cu un răspuns.

Este sau nu Carmen Simionescu însărcinată?

După numeroasele întrebări din partea celor care o urmăresc și îndrăgesc, cât și din partea apropiaților ei, Karmen Simionescu a explicat că nu este vorba despre vreo sarcină în aceste momente, fiind o alarmă falsă.

Mai mult decât atât, vedeta a explicat pe înțelesul tuturor că burtica suspectă de gravidă era, de fapt, rezultatul unei mese copioase de la care nu s-a putut abține la frumosul eveniment unde a fost invitată.

„Este o alarmă falsă. Mâncasem sarmale.”, a spus Carmen Simionescu pentru a elimina speculațiile despre o sarcină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *