Cancan

Ce a păţit Connect-R când s-a întâlnit cu un cerşetor: „Mi-a străpuns inima”

Publicat: 26 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a păţit Connect-R când s-a întâlnit cu un cerşetor Mi-a străpuns inima
Ce a păţit Connect-R când s-a întâlnit cu un cerşetor

Ce a păţit Connect-R când s-a întâlnit cu un cerşetor. Întâmplare fabuloasă zilele trecute în Bucureşti. Îndrăgitul artist Connect-R a trecut print-o experienta bizară atunci când s-a întâlnit cu o cerşetoare. Interacţiunea cu omul străzii l-a uimit iar cântăreţul a povestit fanilor întreaga întâmplare pe o reţea de socializare.

Zilele trecute Connect-R a trecut print-o experienta bizară şi a ţinut să le povestească şi fanilor de pe Instagram ce a păţit. Acesta s-a întâlnit cu o cerşetoare, iar interacţiunea cu ea l-a uimit.

Ce a păţit Connect-R când s-a întâlnit cu un cerşetor: „Mi-a străpuns inima”

Zilele trecute artistul se plimba prin Bucureşti, iar la un colţ de stradă el a văzut o femeie care cerşea. Pentru că ştie cum este să nu ai nimic, Connect-R a vrut să o ajute, însă nu a avut la el bani cash. Aşa că a decis să o întrebe pe femeie dacă nu poate să o ajute cu altceva în afară de bani. Mai mult, s-a oferit chiar să o ajute să se angajeze pentru a putea să aibă un venit stabil.

Cum socoteală de acasă nu este aceeaşi cu cea din târg, răspunsul femeii l-a uluit. Aceasta i-a spus că preferă să cerşească decât să muncească. Connect-R a fost dezamăgi de cele auzite şi le-a împărtăşit fanilor de pe Instagram cele întâmplate.

„Am întâlnit un cerşetor şi m-am simţit prost că nu am avut cash să îi dau! Mi-a aruncat o privire care mi-a străpuns inima. Şi, totuşi, am vrut să verific, să văd dacă femeia cerşetoare era doar o bună actriţă sau ochii ei trişti ascundeau o durere.”, a povestit Connect-R.

Connect-R, critici dure la adresa Vulpiţei şi a lui Viorel

Vulpiţa şi Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenţia publicului după ce Veronica a venit la televizor să-şi spună povestea şi după numeroasele certuri ale controversatului cuplu. Ei au renunţat complet la viaţa de ţara şi se pare că le prieşte aerul de Bucureşti şi emisiunea care i-a consacrat şi căreia îi aduc zilnic rating. Cu toate acestea, pe cât de mult îi urmăreşte lumea, pe atât de mult îi critică unii oameni şi îi acuză că nu transmit nimic educativ. Şi cântăreţul Connect-R a răbufnit şi le-a transmis un mesaj dur celor doi.

Connect-R s-a întâlnit întâmplător pe stradă cu Vulpiţa şi Viorel. Acesta i-a surprins într-un moment inedit, când făceau poze cu mai mulţi copii care îşi aşteptau rândul să interacţioneze cu ei. Artistul a imortalizat scenă şi a urcat fotografia pe o reţea de socializare, unde le-a transmis celor doi un mesaj. El i-a criticat dur atât pe ei, cât şi televiziunea care îi promovează. Cântăreţul este nemulţumit că acest cuplu nu transmite nimic educativ şi nu înţelege care sunt calităţile ce îi recomanda pe ei drept celebrităţi şi de ce copiii trebuie să crească cu astfel de personaje.

„Mă simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodată! N-aş arăta cu degetul , n-aş judeca vreodată nimic! Dar aşa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ăsta să nu mai deţină valori! Cum să confunzi popularitatea cu celebritatea! Dar şi popularitatea pretinde anumite calităţi! Care sunt calităţile celor doi? De ce copiii vor să facă poze cu ei? Cum a ajuns televiziunea să promoveze, să crească aşa ceva? Vă jur că nu aveam niciun fel de problemă, dar copii noştri vor creşte în ţara pe care le-o lăsăm.”, este mesajul scris de Connect-R.

Postarea lui Connect-R a strâns multe aprecieri, dar şi comentarii ale fanilor care îl urmăresc. La mesajul cântăreţului au reacţionat mai multe persoane publice, precum DJ Wanda sau Sonny Flame, care sunt de acord cu aspectele prezentate de acesta şi nu susţin deloc apariţia la TV a celor două personaje şi îl felicita pe artist pentru curajul de a vorbi despre această situaţie.

 

Adauga un comentariu