Economic Local

Ce a pățit un tânăr teribilist din Iași după ce a refuzat să plătească o sacoșă plină de cumpărături și a plecat pur și simplu din supermarket

Publicat: 30 apr. 2020

Un tânăr din Iași a avut un tupeu ieșit din comun și a plecat cu o sacoșă plină de cumpărături dintr-un supermarket din Iași, asta fără să respecte nicio regulă legată de pandemia coronavirus. La cele observate, agentul de pază care nu a reușit să se înțeleagă deloc cu tânărul, acesta fiind recalcitrant, a apelat la oamenii legii prin 112, iar la fața locului a venit un echipaj de Poliție Locală.

A luat produse alimentare

„Patrula mixtă formată dintr-un polițist local din cadrul Serviciului 4 Ordine Publică și un polițist din cadrul Secției 4 Poliție – Poliția Municipiului Iași au fost dirijați la un magazin din cartierul Tătărași întrucât o persoană a fost depistată de agentul de pază în timp ce a încercat să părăsească incinta magazinului fără a plăti mai multe produse alimentare. Persoana a fost condusă la Secția 4 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au declarat oficialii Poliției Locale Iași.

Adauga un comentariu