Cancan

Ce a putut să spună mama Geta despre Daniela Iliescu. O suportă sau nu pe nora ei?

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a putut să spună mama Geta despre Daniela Iliescu. O suportă sau nu pe nora ei
Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, mama Geta a vorbit despre Daniela Iliescu și despre relația ei cu Culiță Sterp

Mama Geta a vorbit despre relația pe care o are cu Daniela Iliescu și despre copiii săi. Recent, mama Geta a făcut dezvăluiri picante despre viața de familie a fiilor săi. Într-un ton glumeț, dar cu o tentă serioasă, ea a sugerat că unul dintre ei ar putea avea probleme de fidelitate în cuplu.

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, mama Geta a stârnit controverse cu o declarație neașteptată despre fiul ei, Culiță Sterp. Cu un ton ce oscila între glumă și seriozitate, ea a pus sub semnul întrebării fidelitatea lui Culiță în relația sa.

Ce spune mama Geta despre Iancu Sterp

Spre deosebire de Iancu Sterp, despre care mama Geta este convinsă că este dedicat trup și suflet logodnicei sale, ea nu are aceeași încredere în Culiță. Fiul ei a trecut deja printr-un divorț, iar mama Geta l-a sfătuit constant să fie mai responsabil, să își întemeieze o familie și să renunțe la viața sa tumultoasă.

„Mama Geta: Fiecare și-a luat zborul, mai repede sau mai târziu, mai puțin Iancu și Getuța. Culiță cam repede și-a luat zborul. Eu m-am bucurat pentru el, chiar m-am bucurat, pentru că umbla din pasăre în pasăre și i-am zis mai bine să ai pasărea ta. Iancu e trup și suflet doar pentru o femeie, bag mâna în foc la orice oră. Pentru Culiță nu bag mâna, dar eu îmi doresc și tot timpul am lucrat la asta și l-am rugat foarte mult…

Cătălin Măruță: Nu băgați mâna în foc în trecut, acum e altfel.

Mama Geta: Nu bag nici acum mâna în foc, a fost dialogul dintre cei doi.

Ce a putut să spună mama Geta despre Daniela Iliescu

În ciuda reputației de „bărbat umblăreț” atribuită de mama Geta, Culiță Sterp a demonstrat că este serios în privința relației sale cu Daniela Iliescu, mama fiului său. Cu doi ani în urmă, el a cerut-o de soție pe Daniela într-un gest romantic, surprinzând-o în timpul filmărilor unui videoclip în Turcia. După ce a rostit marea întrebare, Culiță a primit un „Da” sincer din partea iubitei sale, bucurie pe care a împărtășit-o imediat cu fanii săi pe rețelele de socializare.

„A spus DA, frumoasa mea! O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste intitulată făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne. In cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea!”,  a fost mesajul lui Culiță Sterp de pe pagina sa personală de Instagram.

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, mama Geta a vorbit despre Daniela Iliescu și despre relația ei cu Culiță Sterp.

Adauga un comentariu