Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ce a răspuns Oana Roman când a fost întrebată de ce nu a fost la botezul fiului lui Pepe: „Cred că pui …”

Ce a răspuns Oana Roman când a fost întrebată de ce nu a fost la botezul fiului lui Pepe: „Cred că pui …”

27 nov. 2022, 20:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

În contextul în care Oana Roman și Pepe spun că sunt foarte buni prieteni, se pare că, la creștinarea fiului artistului, aceasta nu a fost prezentă. Se pare că fiica lui Petre Roman nu ar fi fost invitată la botezul băiețelului, iar vedeta a reacționat după ce a fost întrebată de ce a lipsit de la eveniment.

Oana Roman, reacție după ce a lipsit de la botezul fiului lui Pepe

Pentru că foarte multă lume știe că Oana Roman și Pepe sunt prieteni, nimeni nu se aștepta ca fiica Mioarei Roman să lipsească de la un eveniment așa important din viața celui despre care spune că îi este prieten apropiat. Deși mulți se se gândeau că o vor vedea printre invitați, aceasta nu a fost prezentă. Ce a răspuns Oana Roman când a fost întrebată de ce nu a fost la botezul fiului prezentatorului de la Te cunosc de undeva:

„Am văzut că scria în ziare că nu ai fost invitată la botezul celui mic a lui Pepe. De ce?”, a fost întrebarea pe care a primit-o vedeta.

„Cred că pui întrebarea cui nu trebuie. Eu nu am răspuns la această întrebare, căci nu pot comenta deciziile altora”, a fost răspunsul pe care l-a oferit Oana Roman.

Oana Zăvoranu, ironie la adresa Oanei Roman după ce a lipsit de la botez

Așa cum ne-a obișnuit, Oana Zăvoranu este mereu atentă la toate detaliile așa că, imediat ce a observat că Oana Roman nu a fost invitată la botezului fiului lui Pepe și al Yasminei Ody, i-a transmis un mesaj de ”consolare”.

„N-ai fost invitată, ai? Auuu! ‘Beliciune’… nu jucărie. Lasă, mai faci o poză sub plapumă, mai faci o ‘cumpărătură’ la kil de la Dragon şi o dai de 30 de ori mai scump şi treci tu şi de ofu’ ăsta… Băi nene, bă!”, este mesajul pe care l-a transmis Oana Zăvoranu în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *