Sport

Ce a remarcat WTA, după prestația entuziasmantă a Simonei Halep! Serie impresionantă!

Publicat: 03 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce a remarcat WTA după prestația entuziasmantă a Simonei Halep Serie impresionantă
Simona Halep

Simona Halep (2 WTA) s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros, după ce a învins-o clar pe americanca Amanda Anisimova (29 WTA), scor 6-0, 6-1. La capătul partidei care a durat mai puțin de oră, WTA a remarcat seria extraordinară de victorii a româncei și a evidențiat revanșa luată de Halep în fața Amandei Anisimova, după ediția precedentă de la Roland Garros, când tânăra jucătoare o elimina pe Simona în sferturi.

„Principala favorită de la Roland Garros, Simona Halep, și-a luat revanșa în fața Amandei Anisimova, după ediția precedentă, obținând o victorie clară în fața adolescentei și, astfel, calificându-se în optimi. Anul trecut, Halep, campioana din 2018, a fost învinsă uimitor de Anisimova în două seturi, însă numărul 2 WTA nu a mai avut astfel de probleme cu americanca de această dată, obținând o victorie clară în doar 54 de minute, prin care a dus rezultatul meciurilor directe la 1-1. Victoria continuă o serie impresionantă a lui Halep. Românca are acum 17 meciuri consecutive câștigate, cea mai bună serie din carieră, una care include titlul de la Dubai, de dinaintea pauzei, și trofeele de la Praga și Roma, după restart”, au scris cei de la WTA, pe site-ul oficial.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros

În optimile de finală de la Roland Garros, Simona Halep o va întâlni pe tânăra poloneză Iga Swiatek (19 ani, 53 WTA).
Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros, după ce a eliminat-o pe Amanda Anisimova, scor 6-0, 6-1, și o va întâlni pe Iga Swiatek (19 ani) în turul următor al competiției.
Poloneza s-a calificat și ea în optimi după o victorie fără emoții în meciul cu Eugenie Bouchard, scor 6-3, 6-2. În primul tur, Swiatek a trecut de Marketa Vondrousova (6-1, 6-2), iar până la duelul cu Bouchard a mai învins-o și pe Su-Wei Hsieh (6-1, 6-4).

Iga Swiatek și Simona Halep s-au mai întâlnit anul trecut

Simona Halep și Iga Swiatek s-au mai întâlnit anul trecut, tot în optimile de la Roland Garros. Atunci, românca, în prezent locul 2 WTA, a trecut fără emoții de Swiatek, scor 6-1, 6-0.
În acest an, Swiatek a mai participat și la Australian Open, unde a fost eliminată în optimi de Anett Kontaveit, dar și la US Open, turneu pe care l-a părăsit după ce a fost învinsă de Victoria Azarenka (6-4, 6-2).
48 este cea mai bună poziție ocupată de Swiatek în clasamentul WTA. În prezent, poloneza este pe locul 53.

Simona Halep: „Mă bucur să fiu la Roland Garros”

„Am jucat foarte bine, am jucat exact ce trebuia. S-au schimbat lucrurile față de anul trecut, știam ce trebuie să fac ca să câștig în fața ei. Știam că trebuie să returnez bine. Am fost foarte încrezătoare pentru că lucrurile au mers bine la antrenament. Cred că a fost cea mai bună decizie să nu merg la US Open, am stat acasă și m-am pregătit ca să fiu foarte puternică pe zgură. Îmi place să joc pe zgură și mă bucur să fiu la Roland Garros”, a spus Simona Halep, după victoria cu Anisimova, pentru Eurosport

Adauga un comentariu