Cancan ultimă oră

Ce ar face Sebastian Dobrincu dacă ar fi pentru o zi ministrul Învățământului? Milionarul este nemulțumit de școala din România

Publicat: 25 mai 2022
Sebastian Dobrincu stă pe un scaun
Ce ar face Sebastian Dobrincu dacă ar fi pentru o zi Ministrul Învățământului

Sebastian Dobrincu are o poveste de succes. La numai 23 de ani conduce o afacere ce valorează 2 milioane de euro, conduce o mașină scumpă și este jurat în emisiunea Imperiul Leilor.

Sebastian Dobrincu s-a arătat interesat de situația învățământului din România. El vrea să construiască o școală și să ajute copiii pentru a avea parte de o educație mai bună. Tânărul milionar a dezvăluit cum ar proceda dacă ar fi ministru pentru o zi.

Sebastian Dobrincu: „Aș face foarte multe concedieri”

Tânărul milionar a spus că ar începe schimbările din sistemul educației cu multe concedieri, aici fiind incluși și profesorii.

„Aș face foarte multe concedieri, în primul rând. Aș schimba foarte mulți oameni din funcții publice. Mă refer și la profesori. Nu știu dacă aș avea autoritatea să fac asta, dar aș schimba și multe cadre didactice. Mă preocupă foarte mult problemele din educație pentru că le-am simțit pe pielea mea. Când am terminat liceul am observat niște nereguli și m-am propus eu că la un moment dat în viață o să mă întorc și o să încerc să repar ce m-a afectat pe mine”, a dezvăluit Sebastian Dobrincu.

Sebastian Dobrincu a spus că și-ar dori ca relația dintre elevi și profesori să se schimbe și să se bazeze pe respect și prietenie. De asemenea, ar vrea ca totul să fie mai mult digitalizat, de la catalog și până la modul de predare.

Juratul de la Imperiul leilor consideră că, pe lângă materiile de bază, care ar trebui actualizate, este necesar ca elevii să învețe despre educația financiară, nutriție și educație antreprenorială.

Sebastian Dobrincu, povestea impresionantă din spatele succesului

Sebastian Dobrincu este cel mai tânăr milionar din România care a ajuns la această performanță prin propriile forțe. Acesta a învățat să facă programare la vârsta la care mulți copii încep să cunoască tainele cititului. Milioanele de euro, nu l-au ferit pe Sebastian Dobrincu de prăpastia depresiei. Astfel, a ajuns să plângă într-o casă de 4 milioane de euro din Los Angeles.

Acesta i-a mărturisit Corinei Caragea că până la această vârstă a trecut prin multe momente neplăcute. A fost exmatriculat înainte de bac, a fost bătut de colegii de școală din cauza unei fete și a locuit într-o debara când avea 17 ani și s-a mutat în New York.
Comentarii
Adauga un comentariu