National

Ce arată necropsia Adelei, polițista care s-a sinucis în baia gării Strehaia

Publicat: 25 ian. 2022
Adela Loredana, polițista din Mehedinți, în rochie de mireasă
Tânăra din Filiaşi se căsătorise în urmă cu doar câteva luni, respectiv din luna septembrie a anului 2021, atunci când şi-a oficializat relaţia cu iubitul ei, tot poliţist

Necropsia Adelei, polițista care s-a sinucis în baia Gării din Strehaia, a scos la iveală faptul că femeia s-a sinucis după ce și-a lipit țeava pistolului de tâmpla dreaptă.

Medicii legiști au stabilit că tânăra a suferit o hemoragie intracraniană, iar apoi a intrat în stop cardio-respirator. Surse judiciare au declarat pentru presă că polițista și-ar fi tras glonțul în tâmpla dreaptă.

Ce arată necropsia Adelei, polițista care s-a sinucis

Totodată, se pare că oamenii legii au găsit pe mâna Adelei praf de pușcă, tânără prezentând arsuri în jurul plăgii
Urmează ca medicii legiști să facă și examenul histopatologic, în cadrul căruia vor lua mostre din fiecare organ în parte. Acest examen va stabili dacă polițista a consumat vreo substanță înainte de a-și pune capăt zilelor.

În cadrul Poliţiei de Transporturi Strehaia, Adela Loredana era agent de poliţie și ajutor de şef de post. Tânăra din Filiaşi s-a căsătorit în urmă cu câteva luni, mai exact în septembrie 2021, cu iubitul său, un bărbat pe nume Sorin. Soțul acesteia este tot polițist. Toate mașinile care au venit la funerariile fetei au purtat o fotografie cu Adela îmbrăcată în rochie de mireasă.

Tânăra suferea de depresie

Pe 19 ianuarie, tânăra şi-a pus capăt zilelor cu pistolul din dotare, în baia gării din Strehaia. Prietenii și familia sunt în stare de șoc şi spun că nu-şi pot explica gestul tinerei. Aceștia au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Nimeni nu s-a gândit că se poate întâmpla așa ceva.”, ”Este un șoc pentru noi toți. Apropiați colegi, nu avem cuvinte, e foarte greu.”, ”Nimic nu e mai tragic ca un părinte să își îngroape un copil.”, ”O fata nemaipomenită, frumoasă, respectuoasă.”, ”Era o floare. Și cuminte și frumoasă.”, ”Ne-am cutremurat. Ce să mai zicem. Ne-am cutremurat când am auzit.”

Tânăra suferea de ceva timp de depresie, iar apropiații ar fi încercat să o ajute. Cunoștințele polițistei spun că depresia de care Adela suferea ar fi fost cauzată de problemele profesionale.

Potrivit unor surse din anchetă, în ultimul timp Adela era foarte retrasă, petrecând ore întregi singură în cameră. Familia reușise să o convingă să meargă la doctor. Cu o zi înainte de a-și pune capăt zilelor, aceasta a fost la un control neurologic.

Mesajul soțului îndurerat

Unul dintre prietenii fetei a făcut mărturii despre mesajul de adio pe care aceasta i l-a transmis soțului. Adela i-ar fi trimis un mesaj lui Sorin, soțul ei, în care i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro. După, și-a închis telefonul și a intrat în baia din gară unde s-a împușcat.

După producerea tragediei, bărbatul a postat  pe contul de Facebook mai multe de fotografii din ziua nunții și a scris un mesaj de adio.

”În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

Adela era mereu cu zâmbetul pe buze

Mai mulţi martori au auzit zgomotul provocat de focul de armă şi au intrat în baie, acolo unde au găsit-o pe tânără împuşcată în cap, într-o baltă de sânge. Părinții fetei și soțul ei sunt devastați de tragedia care i-a îndoliat și nimeni nu se aștepta la un asemenea gest din partea tinerei care tot timpul era cu zâmbetul pe buze și părea foarte fericită.

Recent, o altă poliţistă, din Braşov, s-a sinucis în acelaşi mod, în apartamentul său. Se pare că poliţista de la Braşov ar fi avut anumite probleme în familie.
Adauga un comentariu