Actualitate

Ea este poliţistă din Mehedinţi care s-a împuşcat în cap. Avea 25 de ani şi se căsătorise recent

Publicat: 19 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ea este poliţistă din Mehedinţi care s-a împuşcat în cap. Avea 25 de ani şi se căsătorise recent
Tânăra din Filiaşi se căsătorise în urmă cu doar câteva luni, respectiv din luna septembrie a anului 2021, atunci când şi-a oficializat relaţia cu iubitul ei, tot poliţist

Adela Loredana, în vârstă de 25 de ani, era agent de poliţie, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia. Aceasta a decis să îşi pună capăt zilelor şi s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare. Aceasta a fost găsită în baia gării din Strehaia.

Tânăra din Filiaşi se căsătorise în urmă cu doar câteva luni, respectiv din luna septembrie a anului 2021, atunci când şi-a oficializat relaţia cu iubitul ei, tot poliţist.

Adela Loredana, agent de poliţie, s-a împuşcat în cap. Care a fost motivul

În această dimineaţă, 19 ianuarie 2022, tânăra Adela Loredana şi-a pus capăt zilelor, cu pistolul din dotare, în baia gării din Strehaia, din motive încă necunoscute. Conform unor surse, însă, tânăra ar fi avut anumite certuri în familie.

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

Poliţiştii din Mehedinţi, respectiv colegii tinerei, au deschis de urgenţă o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care tânăra poliţistă a decis să îşi pună capăt zilelor.

Tânăra din Mehedinţi a fost găsită în baie plină de sânge

Tânăra poliţistă ar fi intrat în serviciu, având pistolul în dotare, iar în această dimineaţă, 19 ianuarie 2022, în jurul orei 09.40, a intrat în baia gării din Strehaia.

După ce a recurs la gestul extrem, mai mulţi martori au transmsi că au auzit zgomotul provocat de focul de armă şi au intrat în baie, acolo unde au găsit-o pe tânără împuşcată în cap şi plină de sânge.

Oamenii au apel imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj medical.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, manevrele de resuscitare au fost fără succes.

O altă poliţistă din Braşov s-a sinucis în același mod

Reamintim faptul că la finalul lunii decembrie a anului trecut, o poliţistă în vârstă de doar 28 de ani s-a sinucis. Agentul de poliţie din Braşov s-a împuşcat în cap cu arma din dotare. Aceasta a fost găsită de soţul şi tatăl său.

”O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja.

 

Adauga un comentariu