Cancan ultimă oră

Ce au făcut băieţii Ilenei Ciuculete, la puţin timp după ce Cornel Galeş a murit. „Respect”

Publicat: 11 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce au făcut băieţii Ilenei Ciuculete la puţin timp după ce Cornel Galeş a murit. Respect

Vestea că Cornel Galeş a murit în urma unui accident tragic a şocat pe toată lumea. Fostul soţ al Ilenei Ciuculete s-a stins din viaţă pe 1 decembrie, în Spania, atunci când a fost victima unui accident înfiorător.

Cornel Galeş se mutase din România, în urmă cu câteva luni, în Spania, acolo unde îşi dorea să înceapă o viaţă nouă, departe de agitaţia din ţara noastră.

După moartea soţiei sale, Cornel Galeş a umblat mult prin tribunale, din cauza neînţelegerilor legate de avere cu copiii regretatei artiste. În contextul în care Cornel Galeş a plecat dintre noi, mulţi s-au întrebat care a fost reacţia băieţilor Ilenei Ciuculete.

Ei bine, cei doi băieţi s-au întristat la auzul veştii, aşa cum fiul cel mare al artistei a precizat, însă şi-au văzut în continuare de viaţă şi de proiectele în care sunt implicaţi.

Chiar pe 5 decembrie, la câteva zile de când Cornel Galeş a murit, cei doi băieţi, Cristi şi Mugurel Sfetcu, au petrecut alături de mai multe persoane, aşa cum chiar fiul cel mic al artistei le-a arătat prietenilor pe Facebook,.

Adauga un comentariu