Cancan ultimă oră

Ce au făcut Leo de la Strehaia și mama lui înainte de a fi săltați de polițiști! Nu le-a venit să creadă – VIDEO

Publicat: 01 oct. 2021

Leo de la Strehaia și mama sa, cunoscută sub numele de Patroana au ajuns după gratii. Cei doi au fost condamnați definitiv la închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, cu doar câteva zile înainte ca fapta să se prescrie. Judecătorii au aplicat aceeași pedeapsă fratelui vitreg al lui Leo, precum și unui alt bărbat judecat în dosar.

Ce au transmis Leo de la Strehaia și mama lui înainte de a fi închiși
După ce și-au aflat sentința, dar înainte de a merge la închisoare, Leo de la Strehaia și mama lui au postat pe Youtube un filmuleț în care reacționează la decizia judecătorilor. Cei doi au dat de înțeles că nu se așteptau să li se întâmple asta, mama lui Leo a început să plângă și a spus că acasă a rămas totul pustiu.

Suntem la arest, aici, la Severin. Suntem cu copiii după noi. Am lăsat totul acasă baltă. Prieteni, s-a terminat totul! Nu mai e nimeni acasă! A rămas pustiu!

Reamintim faptul că miercuri, 29 septembrie, judecătorii au dat sentința pentru Leo și mama sa. Aceștia au fost condamnați la închisoare cu executare într-un dosar de evaziune fiscală. Faptele aveau să se prescrie la începutul lunii octombrie, iar judecătorii au grăbit decizia.

În afară de ei, condamnați în același dosar au fost fratele vitreg al lui Leo, precum și o altă persoană apropiată celor doi.

Mandatele au fost puse în aplicare în cursul serii de miercuri, 29 septembrie, de către polițiștii din Strehaia.

Mama lui Leo de la Strehaia, foarte afectată de decizia judecătorilor
Se pare că cea mai afectată de decizia judecătorilor a fost mama lui Leo, cunoscută sub numele de Patroana. Femeia a spus că a lăsat totul baltă acasă și a plecat la închisoare. Este nevoită să stea după gratii doi ani, în timp ce fiul ei, Leo de la Strehaia, are de ispășit o pedeapsă de doi ani și jumătate de închisoare cu executare. După gratii, în același dosar, va sta și fratele lui Leo, precum și un apropiat de-al lor.

Cei patru au fost cercetați într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul produs ar fi de 3 milioane de euro.

Comentarii
  • Foarte bine bORâtilor sa stați la pârnaie până vă scot eu că nu aveți o zi de muncă dar stați în lux și aveți cașcaval de vă enervează

Adauga un comentariu