Cancan

Ce avere are Magda Catone! Văduva lui Șerban Ionescu candidează pentru un post de consilier

Publicat: 08 sept. 2020
Ce avere are Magda Catone
Văduva lui Serban Ionescu dorește să devină consilier la Primăria sectorului 2 al Capitalei

Ce avere are Magda Catone. Fosta soție a actorului Șerban Ionescu, care a murit în urmă cu 8 ani, a decis să se implice în politică. Aceasta a făcut anunțul în urmă cu aproape o lună.

Magda Catone și-a luat prin surprindere amicii și fanii în urmă cu aproape o lună. Atunci ea a anunțat că va candida pentru un post de consilier la Primăria Sectorului 2.

„Mă simt onorată să mă alătur echipei PNL Sector 2. Vom reuşi să redăm strălucirea Sectorului 2, facând împreună lucruri bune pentru cetăţeni. Cred în echipa PNL şi cred în valorile şi principiile Partidului Naţional Liberal. Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 şi putem reda zâmbetul cetăţenilor”, a declarat Magda Catone.

Ce avere are Magda Catone

Și deoarece candidează pentru un post de consilier, actrița ți-a depus recent declarația de avere. Din document reiese că deține, împreună cu fiul ei și al lui Șerban Ionescu, Carol, două apartamente în București. Madgda Catone are și două conturi în lei, de 275.528 lei, respectiv 17.059 lei. Totodată, ea are economii și în euro, având într-un cont 4.967 de euro. Așadar, în momentul de față, în conturile actriței au fost economisiți aproximativ 65.000 de euro.

De asemenea, actrița a completat și rubrica veniturilor anuale, valabile pentru 2019. Astfdel, Magda Catone a precizat că a încasat un salariu anual de 67.903 lei (5.658 lei pe lună), de la Teatrul Național București. Actrița a mai câștigat 10.000 de lei din „contracte ocazionale”.

Voiau să divorțeze

Şerban Ionescu a anunţat oficial, în luna mai 2012, că vrea să pună capăt căsniciei pe care o are cu Magda Catone. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de 30 de ani. Se pare că greutăţile și boala de care sufere nu i-au apropiat pe cei doi, aşa că aceştia au decis să meargă pe drumuri separate. Motivul separării era pus pe seama soţiei, mai exact pe relaţia extraconjugală a Magdei Catone.

Masi mult, în 2010, Magda Catone a fost cea care a depus cerere de divorţ. Însă după mai multe termene, cei doi au decis să mai dea o şansă căsătoriei lor. După doi ani, Şerban Ionescu ea fost convins că nu se mai poate face nimic pentru a salva căsnicia. El şi-a anunţat apropiaţii că va divorța, ba chiar și-a făcut și testamentul, însă nu a mai apucat deoarece a murit.

Cum a murit Șerban Ionescu

Fostul soț al Magdăi Catone, actorul Șerban Ionescu, a murit pe 21 noiembrie 2012, la 62 de ani, din cauza sclerozei amiotrofice. Iniţial, s-a spus că Ionescu suferea de borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe. La acel moment, Ionescu și Catone se aflau în plin proces de divorț.

Dincolo de toate acestea, la ce avere are Magda Catone, credem că nu se va lăsa cumpărată în consiliu. Asta în cazul în care va fi aleasă…

Adauga un comentariu