Cancan

Ce avere are Pescobar? Mitică Dragomir l-a dat de gol…

Publicat: 17 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce avere are Pescobar Mitică Dragomir l-a dat de gol...
Mitică Dragomir a vorbit despre ce avere are Pescobar, iar sumele vehiculate sunt greu de imaginat

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a participat ca invitat la emisiunea MAX Profețiile lui Mitică, unde a abordat un subiect controversat: averea lui Pescobar. Dragomir a dezvăluit detalii despre sumele astronomice deținute de celebrul afacerist, șocând audiența cu cifrele uriașe.

Dezvăluirile sale au stârnit numeroase reacții și discuții aprinse, aducând în prim plan o figură controversată.

Ce avere are Pescobar?

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a fost pus la colț de Horia Ivanovici în cadrul emisiunii sale. Jurnalistul l-a întrebat direct despre averea lui Pescobar, un controversat om de afaceri care recent a pierdut un membru important al echipei sale.

„Are avere de 100 de milioane (n.r euro) acum? De 50? 10?. Cu tot ce a făcut, cu toate restaurantele, câți bani face?”, a fost curiozitatea lui Horia Ivanovici.

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a oferit informații inedite despre averea partenerului său de afaceri, Pescobar.

Potrivit lui Dragomir, sumele sunt de ordinul zecilor de mii de euro, o sumă considerabilă care ilustrează succesul fulminant al afacerilor lui Pescobar. Extrapolând aceste venituri pe parcursul anului 2024, se preconizează un profit colosal, la care mulți patroni nici nu îndrăznesc să viseze. Dezvăluirile lui Dragomir confirmă statutul de mogul al lui Pescobar și evidențiază abilitățile sale excepționale în domeniul afacerilor.

„E cel mai tare pe lichidități. Din HoReCa nu-l bate nimeni. Are profit de 100.000 de euro pe zi. Care îi rămân. Clujul, Timișoara, Craiova, Snagovul. 100.000 de euro pe zi, nu pe lună, câștig. Anul ăsta face peste 25 de milioane de euro. Tu m-ai întrebat de avere, avere a început să facă acum”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Pescobar are mulți dușmani

Potrivit lui Mitică Dragomir banii lui Pescobar îi aduc și mulți dușmani.

„Nu-l iubește nimeni, din cauza succesului. Dacă ai succes, toată lumea vrea să-ți pună piedici. Asta e România. Pe ăsta la mare, pe Bucur, toată lumea în loc să-l felicite și să-l sprijine să facă ceva pe litoralul ăla și plaja de au distrus-o, s-a găsit unul să-i pună bețe-n roate.

Bine, am auzit acuma, n-a vrut să lovească în Bucur, Ion Stelian. A vrut să lovească în amiralul, care este primar la Constanța. Că nu avea nimic cu Bucur”, a explicat Mitică Dragomir, făcând referire și la omul de afaceri Alin Bucur, care este împiedicat sa investească 8 milioane de euro în plaja din Mamaia.

Mitică Dragomir a vorbit despre ce avere are Pescobar, iar sumele vehiculate sunt greu de imaginat.

Adauga un comentariu