Prima pagină » Cancan » Ce avere are Selly? Tânărul de 22 de ani are un net worth de peste un milion de euro!

Ce avere are Selly? Tânărul de 22 de ani are un net worth de peste un milion de euro!

16 mai 2024, 14:44,
BZI.ro, în Cancan

La ora actuală, Selly este poate cel mai renumit influencer din România. Zilnic, postările lui atrag zeci de mii de vizualizări. Ce avere a acumulat tânărul de doar 22 de ani și care este net worth-ul său, află în rândurile următoare.

Selly, într-un timp relativ scurt, a adunat peste 3,5 milioane de abonați pe canalul său de Youtube. El a început de la o vârstă foarte mică să se promoveze pe rețelele de socializare. Acum, la 22 de ani, a devenit cel mai cunoscut și popular youtuber din România, acumulând de-a lungul timpului o sumă impresionantă de bani, dar și imobile și mașini de lux. Află în rândurile următoare cât este net worth-ul lui Selly și care a fost începutul său.

Cine este Selly?

Selly, pe numele său real Andrei Șelaru, s-a apucat să se filmeze din 2012. De atunci, a continuat să producă conținut săptămânal și a ajuns acum la cifre impresionante, la care nici cele mai mari vedete din țară nu visează. Munca sa însă a adus foarte multe roade, producând filme de lung metraj, înființând și o trupă, dar și acumulând averi despre care unii spun că ajung cu mult peste un milion de euro. Doar din încasările de publicitate la diferite branduri, el a încasat în anii trecuți peste un milion de euro.

Cel mai urmărit vlogger din țară a început să facă acest lucru ca un hobby, din pură pasiune, dar încetul cu încetul s-a transformat într-un brand la care acum are angajați. El a ajuns în atenția internetului în anul 2018, atunci când a format și trupa 5GANG, dar și a produs mai multe scurtmetraje care au prins extrem de bine la publicul tânăr.

„Este un achievement important pentru mine. Nu credeam că o să se întâmple atât de repede. Anul acesta am avut o creștere record în abonați și vizualizări, pentru că am fost, cred eu, consistent și am reușit să găsesc puncte comune între ce vreau eu să fac și ce vrea publicul să vadă. Poziția de lider de clasament vine și cu o responsabilitate mai mare față de abonați și de comunitatea YouTube românească”, a declarat tânărul în urmă cu câțiva ani într-un interviu.

Care este net worth-ul lui Selly?

La doar 22 de ani, Selly se bucură de un adevărat succes. Acesta a reușit să strângă o avere impresionantă, investind banii în mai multe imobile, dar și mașini de lux, având chiar și șofer personal. Întrebat de suma pe care o câștigă, Selly nu s-a sfiit să recunoască banii pe care îi face. El a mărturisit fără vreo reținere că depinde de sezon, dar în general încasează 10.000 de euro pe lună. Asta înainte de succesul filmului „Buzz House”, care, mai mult ca sigur, i-a adus alte zeci de mii, dacă nu chiar milioane de euro în buzunar.

„Variază mult de la lună la lună. Am arătat exact în Academia de Vlogging câți bani se fac pe lună și pe an doar din monetizarea YouTube. Orientativ așa, pot fi sub sau peste 10 mii de euro pe lună, în funcție de vizualizările din luna respectivă și perioada din an”, a explicat Selly pentru urmăritorii săi de pe Instagram.

Selly este unul dintre cei mai populari youtuberi din Europa, strângând de-a lungul timpului milioane de vizualizări și euro. Net worth-ul său depășind cu mult milionul de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *