Culinar

Ce băutură să consumi dimineaţa ca să poţi slăbi mai uşor

Publicat: 07 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce băutură să consumi dimineaţa ca să poţi slăbi mai uşor

O ceașcă cu apă caldă dimineața pe stomacul gol încetinește procesul de îmbătrânire. Iată modul natural în care vă puteți relaxa mușchii și calmă durerile! Apa este esențială pentru starea generală de sănătate, dar nu mulți oameni știu că temperatura apei este ceea ce contează cel mai mult.

Există o dezbatere în cercurile medicale și de sănătate. Care este temperatura corespunzătoare a apei pe care o bem? Acest lucru poate fi o surpriză, dar concluzia lor este diferită de ceea ce știați.

Pentru o sănătate optimă, beți apă caldă în loc de apă rece dimineața înainte de a mânca sau de a bea ceva.

Apă rece este alegerea cea mai bună a majorității oamenilor, dar corpului uman îi trebuie un plus de energie pentru a regla temperatura apei pe care o beți la temperatura sa interioară. O ceașcă de apă caldă dimineața este mult mai bună pentru sănătate și menține corpul hidratat și plin de energie pe parcursul întregii zile.

Beneficiile de care vă puteți bucura dacă beți apă caldă dimineața

Reduce durerea

Credeți sau nu, o ceașcă de apă caldă poate calma durerea de cap sau orice durere din corp. Căldura îmbunătățește circulația și relaxează nervii și mușchii și, astfel, vă eliberează de stres și tensiune.

Îmbunătățește circulația

Este posibil să fi observat că trupul devine inflamat și rigid dimineața. Acest lucru este cauzat de circulația precară și de ritmul cardiac scăzut. Apa caldă îmbunătățește circulația sângelui imediat.

Încetinește îmbătrânirea

Depozitele toxice din celule fac organismul să îmbătrânească mai repede. Aceste toxine intră în organism prin alimente și prin intermediul factorilor de mediu. Apa caldă elimină toxinele din corp. Apa caldă conferă un plus de hidratare, reîntinerește pielea și o face mai elastică.

Reglează greutatea

Apă rece încetinește ritmul cardiac și scade temperatura corpului. Pe de altă parte, apa caldă stimulează metabolismul și declanșează pierderea în greutate rapid.

Mai mult decât atât, rinichii beneficiază, de asemenea, de proprietățile apei calde, deoarece ajută organismul să regleze nivelul zahărului din sânge, ceea ce previne pofta de mâncare și de dulciuri, poftă care este cea mai gravă amenințare în lupta împotriva creșterii în greutate.

Dietă recomandată

Pentru mic dejun, optați pentru un iaurt grecesc 10% și o banană. Puteți adăuga și o porție de fulgi de ovăz (în jur de 100 g), fără dulceață sau miere de albine. La prânz și cină puteți consuma carne fără grăsime (piept de pui, cotlet sau mușchi de porc, mușchi de vită, curcan, pește) și legume crude (salată).

Adauga un comentariu