Cancan ultimă oră

Ce cadou inedit a primit micuța Josephine de la părinți, imediat după botez? Smiley și Gina au ales ceva cu totul special

Publicat: 26 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce cadou inedit a primit micuța Josephine de la părinți imediat după botez Smiley și Gina au ales ceva cu totul special
Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a primit primul ei cadou de sufle

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol a primit primul ei cadou de suflet, de la părinți.Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii de când în viața lor a apărut micuța Josephine. Cei doi, care aveau deja o relație serioasă de câțiva ani, și-au întregit familia odată cu nașterea primului lor copil.

Ce cadou simbolic i-au făcut proaspeții părinți micuței Josephine?
La puțin timp după botez, Gina și Smiley au ales să îi ofere fiicei lor un cadou simbolic, de care să se bucure toată viața. Și cum sunt cunoscuți pentru faptul că apreciază mai mult lucurile cu însemnătate decât pe cele materiale, cei doi părinți au ales pentru bebelușul lor un tablou personalizat, în care este surprinsă harta stelară în ziua și la ora la care a venit pe lume Josephine.
Alături de hartă, lângă numele fetiței, Gina Pistol și iubitul ei au ales să scrie și câteva versuri, în care să redea sentimentele trăite și bucuria imensă pe care le-a făcut-o micuța când a ales să vină pe lume:

„Ai adus Soarele cu tine,

Pentru noi e răsărit,

Ne-ai arătat că până acum,

Noi nu am mai iubit,

Pe nimeni…Pe nimeni până la tine.”, a fost mesajul pe care cei doi părinți l-au scris pentru fiica lor.

De lângă mesaj nu au lipsit nici data și ora nașterii, pentru ca tabloul să fie complet: 09.032021, ora 17:09, ziua și ora la care viața lui Smiley și a Ginei Pistol s-a schimbat complet.

Gina Pistol și Smiley și-au botezat în mare secret fetița

Recent, micuța Josephine a fost și creștinată, iar petrecerea dată în cinstea ei a fost făcută cu mare discreție. Evenimentul a avut loc într-o locație din București, înconjurată de natură, iar la petrecere au participat atât familia, cât și prieteniii și colegii de breaslă ai celor două vedete.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Aceștia și-au ținut întotdeuna viața privată departe de ochii curioșilor, însă de data aceasta au simțit nevoia să împărtășească cu cei care îi urmăresc bucuria ce le-a umplut sufletele de când au devenit părinți.

Adauga un comentariu