Cancan

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf a scos din buzunar o mica avere

Publicat: 17 aug. 2020
Ce cadouri a primit Anamaria Prodan
Anamaria Prodan este răsfățată frecvent de soțul ei cu cadouri scumpe

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan. Ca un făcut, frecvent apar informații despre o posibilă despărtire în familia Anamariei Prodan. Asta pentru ca imediat, impresara să posteze pe pagina de sociualizare cu ce cadouri a mai fost răsfățată de Laurențiu Reghecampf. Însă, chiar dacă subiectul divorțului celor doi este prezent de numeroase ori în presă, lucrurile merg bine în familia Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf duc o viață la care alții doar visează. Antrenorul spune despre soția sa că este o persoană care știe ce vrea și pe care o susține atunci când este nevoie. „Anamaria Prodan e un om capabil, căruia îi place acțiunea. Este o persoană bine organizată”, spune Laurențiu Reghecampf.

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a primit cadouri în valoare de 80.000 de euro de la Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara s-a lăudat pe Instagram cu lucrurile primite de la soțul ei. Anamaria Prodan este tratată ca o regină de soțul ei. Laurențiu Reghecampf nu se uită la bani atunci când se gândește să îi facă cadouri partenerei sale de viață. Drept dovadă în acest sens… este ultima surpriză pe care i-a făcut-o antrenorul soției sale.

Laurențiu Reghecampf i-a trimis Anamariei Prodan patru poșete de firmă. Ce-i drept, pentru zâmbetul soției sale, antrenorul a scos din buzunare o mică avere: 80.000 de euro!

„Zi perfectă. Îmi iubesc viața. Cadouri”, a scris sexy-impresara în dreptul fotografiei publicate cu gențile Hermes.

Reacție acidă cu privire la femeile care poartă fake-uri

În cadrul reality show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, Anamaria Prodan a avut o reacție acidă la adresa femeilor care pretind că au genți originale, dar ele poartă, de fapt, fake-uri.

„Am discuția asta cu toate prietenele mele sau prietenii mei. Eu cred că trebuie să muncești să poți să-ți permiți să ai o astfel de geantă, trebuie să știi cum s-o porți, să ai atitudinea adecvată… Și să nu cumva, în viața asta, să te duci să-ți iei un fake numai ca să fii un wanna be. Oamenii care își iau fake-uri sunt wanna be toată viața. Nu pot depăși chestia aia de fake.

În România, eu cred că 99,9% dintre femeile astea poartă fake-uri. Jur! (…) Sunt pline China și Dubai-ul de fake-uri! Te duci și le iei cu 30 de dolari. Și dacă vezi cum arată… Mândre toate la restaurant, cu gențile… Marș, mă!”, spunea Anamaria Prodan.

Este răsfățată frecvent cu cadouri scumpe

Și în trecut s-a mai spus despre Anamaria Prodan că divorțează de Laurentiu Reghecampf. Însă de fiecare dată, se pare că a fost doar un foc de paie. Anul trecut a circulat în mass-media o astfel de informație cu privire la despărțire. Se zvonea că cei doi au divorțat în secret după scandalul cu Dan Alexa. Nimic mai fals, însă, deoarece Anamaria Prodan este în continuare căsătorită cu cunoscutul antrenor. Mai mult, ea încă poartă inelul, semn ca relația dintre cei doi este aceeași. Ba chiar atunci a ținut să le arate tuturor ce cadou de „divorț” a primit. Este vorba de un ceas în valoare de aproximativ 180.000 de euro, cumpărat de Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a declarat atunci că nici nu s-a pus problema de divorț. Sunt doi oameni maturi care se cunosc foarte bine și se înțeleg, de asemenea, excelent.

Așadar, la ce cadouri a primit Anamaria Prodan de-a lungul timpului, este greu de crezut că are o căsnicie șubredă.





Adauga un comentariu