Cancan

Ce compromisuri a făcut Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil, pentru a ajunge celebru: „Nu m-am jucat!”

Publicat: 08 sept. 2021
Tibi Clenci gesticuleaza
Tibi Clenci a vorbit despre compromisurile pe care le-a facut de-a lungul vietii

Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil Celebrities, recunoaște că a făcut multe compromisuri pentru a ajunge unde este acum. Tibi Clenci este unul dintre cei mai buni fotografi din țară și un nume cunoscut în străinătate, dar parcursul nu a fost deloc ușor și a presupus multă muncă.

Cătălin Botezatu a renunțat la proiectul său de suflet, Bravo, ai stil!, dar a fost înlocuit cu Tibi Clenci. Noul jurat de la Bravo, ai stil Celebrities este fondatorul agenției Allure Management, dar a și marcat colaborări cu unele dintre cele mai cunoscute publicații din lume, printre care Vogue India, Elle France, GQ Brazil, Vogue Japan, GQ Spain și multe altele.

Totodată, Tibi Clenci a primit, de-a lungul anilor, 3 trofee Elle Awards pentru titlul de ‘Cel mai bun fotograf din România, dar a fost și directorul de creație pentru Vogue Arabia, Daily Telegraph și Vogue Taiwan, demonstrând că este un om puternic în industria modei.

Ce compromisuri a făcut Tibi Clenci

Invidiat și admirat, deopotrivă, pentru reușitele sale, Tibi Clenci spune că nu i-a picat nimic din cer, iar locul în care a ajuns a presupus un drum lung și greu.

„Am facut compromisuri in cariera. Am invatat noptile, am invatat zilele. Nu am iesit la beri cu baietii atunci cand am fost invitat. M-am antrenat fizic, spiritual, in toate felurile. Practic, nu am petrecut timpul asa cum ar fi trebuit sa o fac la varsta respectiva. M-am ancorat de cei care trebuiau sa imi arate calea catre succes, iar acele persoane sunt greu de gasit si asta numesc eu compromis.

Nu m-am jucat. Da, m-am jucat cand eram pustan, insa in liceu si facultate nu mi-am mai permis jucandu-ma in felul acesta.

Aceasta noua postura bucura pentru ca, intorcandu-ma acasa, intotdeauna am considerat ca acasa se intampla lucruri bune si trebuie sa se intample lucruri bune”, a declarat Tibi Clenci într-un interviu acordat kanald.ro.

Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil Celebrities, este însurat de 22 de ani

Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil Celebrities, spune că familia nu a fost niciodată o piedică în calea carierei sale, ba dimpotrivă. Cei dragi i-au dat puterea să vrea și mai mult, să urce încă o treaptă spre succes, atunci când credea că este imposibil.

„E ceva extraordinar. Eu sunt casatorit din frageda pruncie, de la 23 de ani. Am o sotie extraordinara, care m-a sustinut din prima clipa pana acum si sigur o va face si de acum incolo.

Toate plecarile mele sunt un motiv de bucurie atunci cand ma intorc acasa. Viata mea profesionala, aici in Europa, e acelasi lucru pentru ca oriunde ma duc, calatoresc cu familia”, mai spune Tibi Clenci.

Tibi Clenci, noul jurat de la Bravo, ai stil! 2021, a dezvaluit ca studiile si le-a terminat in tara, iar in strainatate a avut o bursa. In plus, juratul mai spus ca ii place sa studieze, fiind un autodidact oriunde s-ar afla.

„Am studiat in strainatate, dar nu in sensul de 4-5 ani de facultate. Am avut o bursa in timpul primei facultati de Educatie Fizica si Sport si s-a retinut ca am studiat. Eu studiile mi le-am facut acasa si sistemul educational de acasa, se pare ca a dat roade.

Pe deasupra eu sunt si un autodidact si daca ma aflu in strainatate, aici sau zbor, oriunde as fi, eu studiez. Deci, n-am studiat mult in strainatate, majoritar a fost in Romania”, spune Tibi Clenci.

Adauga un comentariu