Magazin

Ce culoare ar trebui sa ai la par in functie de zodie

Publicat: 10 oct. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce culoare ar trebui sa ai la par in functie de zodie
1
Astrele iti dezvaluie ce nuante ti se potrivesc cel mai bine, asa ca data viitoare cand mergi la salon vei stii exact ce sa ceri!
Berbec
Berbecii sunt competitivi, puternici si le place sa fie mereu in top. Saten inchis sau ciocolatiu cu reflexe roscate sau burgundy stralucitor, acestea sunt nuantele pe care trebuie sa le aiba parul tau.
Taur
Taurilor le place confortul si luxul insa si muncesc pentru a obtine aceste lucruri. Se simt conectati cu natura asa ca orice nuanta de castaniu le vine perfect.
Gemeni
Firi jucause, versatile si cameleonice, gemenii considera ca viata inseamna varietate. Un brun deschis sau caramel sunt nuantele pe care trebuie sa mizezi daca esti nascuta in zodia gemeni.

Citeste si: HOROSCOP. Cat de barfitoare sunt femeile in functie de zodie

Rac
Familia si casa sunt importante pentru nativii acestei zodii. Le place sa gateasca insa sa si manance. Cel mai bine li se potrivesc tonurile de maro cu suvite mai inchise.
Leu
Leii au o personalitate calda, adora sa fie in centrul atentiei si sunt veseli tot timpul. Nuantele calde de blond sunt cele mai potrivite pentru aceasta zodie.
Fecioara
Fecioarele sunt atente la detalii si le plac look-urile curate, naturale si fresh. Fecioarele trebuie sa opteze pentru brunet!
Balanta
Manierate, diplomate si sociabile, balantele prefera aparitiile elegante si simple. De aceea astrele le recomanda nuanta sampaniei, cenusiu sau blondul miere.
Scorpion
Femeile scorpion sunt misterioase, dramatice si simt nevoia sa controleze totul in jurul lor. Negrul albastrui sau castaniul inchis sunt nuantele care le vin cel mai bine.
Sagetator
Sunt firi aventuroase si optimiste, le place sa calatoreasca si sunt inspirate de tot ceea ce li se intampla in viata. Rosu- cupru este cu siguranta culoarea cea mai potrivita pentru sagetatori!

Citeste si: Ce defecte ai in functie de culoarea preferata

Capricorn
Capricornii sunt seriosi, ambitiosi si isi doresc cel mai mult sa aiba putere si siguranta materiala. Femeia capricorn are gusturi rafinate  iar culoarea parului trebuie sa fie conservatoare. Alege un saten inchis!
Varsator
Varsatorilor le place tot ce este iesit din comun si acest lucru se poate observa si in alegerile pe care le fac in materie de vestimentatie, machiaj si par. Daca esti varsator opteaza pentru doua nuante, blond cu suvite roz sau blond inchis cu accente de albastru electric.
Pesti
Pestii sunt creativi si visatori si au diferite talente de muzicieni, dansatori sau fotografi. Blodul angelic sau blondul platinat sunt nuantele care li se potrivesc cel mai bine.
Sursa: kfetele.ro
Adauga un comentariu