Magazin

Ce culori si ce modele de coltare extensibile se vor purta in 2022

Publicat: 07 dec. 2021

Anul 2021, care a stat sub semnul pandemiei, la fel ca si precedentul, a adus unele schimbari in ceea ce priveste spatiul de locuit. Pentru ca multi oameni au fost nevoiti sa lucreze de acasa, locuintele au necesitat anumite ajustari, astfel incat sa se adapteze noului stil de viata.

In privinta lui 2022, lucrurile sunt deja clare: se va pune in continuare accent in designul interior pe spatiul lejer, pe confort si materiale organice, iar cele mai bune coltare extensibile vor fi in continuare cele care vor imprima stil si atitudine in intregul ansamblu locativ.

Verde Guacamole – culoarea anului 2022 in designul interior

Romanii au inceput sa aprecieze mai mult cuibul de acasa in ultimii ani, astfel caisi vor dori ca in noul an sa-l faca mai special si mai unic. Multi vor spune „da” culorilor indraznete, chiar si in materie de coltare premium pentru living. Adio, tonuri de maro, gri sau bej, bun venit, nuante tari sau proaspete!

In 2022, „Guacamole” a fost declarata culoarea anului in designul interior de o companie producatoare de vopsea. Astfel ca atat articolele de mobilier, cat si vopseaua de pe pereti pot avea aceasta nuanta cu proprietati calmante si organice, care trimite cu gandul la comuniunea cu natura.

Cat de placut este un coltar extensibil in aceasta nuanta, mai ales ca este usor de asortat, potrivindu-se de minune cu lemnul si cu decoratiunile in nuante neutre! Un astfel de obiect util in living sau in sufragerie este o pata de culoare ca un deliciu, fiind in acelasi timp linistitoare si indemnand la relaxare si odihna.

Pe langa Guacamole, in 2022, coltarele pot avea nuante si mai indraznete: albastru electric, galben neon sau rosu pepene. Tot la moda vor fi si printurile florale, dar si cele de inspiratie vintage.

Coltar extensibil cu lada de depozitare, o solutie pentru spatiile mici

In orice familie sunt anumite cerinte, indiferent care este trendul, astfel ca multi vor tine cont in special de nevoi, atunci candisi vor achizitiona mobilierul pentru locuinta. Pentru a imbina utilul cu placutul, in spatiile mici se poate opta pentru coltare extensibile dotate cu lada pentru depozitare.

Dupa cum subliniaza si cei de la 2pareri.ro, pe timpul zilei, un astfel de model se poate tine strans si va fi potrivit pentru privitul la televizor sau pentru activitatile in familie, iar noaptea se poate transforma intr-un pat, care in functie de dimensiuni, poate fi chiar unul foarte generos. In plus, in lada de depozitare pot fi tinute obiecte de dimensiuni mari, care nu sunt utilizate tot timpul: pilote de iarna, perne, paturi groase etc.

Da si in 2022 se poarta confortul, astfel ca un model practic si comod este de dorit in toate casele si apartamentele!

Ca si materiale, in noul an se vor purta cele organice si sustenabile. Decoratiunile interioare vor surprinde cu maximizarea sticlei, care se va regasi atat in pereti, cat si pandantive supradimensionate. De asemenea, vor fi la moda marginile rotunjite, atat la coltare si canapele, cat si la paturi.

 

Adauga un comentariu