Cancan ultimă oră

Ce diagnostic i-au pus medicii lui Emily Burghelea după ce a ajuns din nou la spital, cu dureri cumplite

Publicat: 30 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce diagnostic i-au pus medicii lui Emily Burghelea după ce a ajuns din nou la spital cu dureri cumplite
Ce diagnostic i-au pus medicii lui Emily Burghelea după ce a ajuns din nou la spital, cu dureri cumplite

Emily Burghelea a devenit mamă de curând, însă fericirea de pe chipul ei a început să dispată din cauza problemelor de sănătate care îi dau bătăi de cap.

Blondina, care s-a confruntat în ultima perioadă cu „febra laptelui”, a început să se simtă din ce în ce mai rău, motiv pentru care a ajuns pe mâinile medicilor.

Emily Burghelea riscă să ajungă pe masa de operație

La scurt timp după ce a devenit mămică, Emily Burghelea a ajuns iar pe patul de spital și are dureri cumplite în partea dreapta a abdomenului

După câteva investigații, medicii au luat în calcul mai multe diagnostice, printre care și apendicită, iar vedeta a mărturisit că a primit în total 5 diagnostice diferite.

„O durere acută în partea dreapta, în zona apendicelui… Oficial am 5 diagnostice probabile, nimic sigur…”, a scris Emily Burghelea pe contul personal de Instagram.

Proaspăta mămică riscă să fie operată de urgență

Și șoțul vedetei a reacționat și a transmis că Emily Burghelea are dureri mari în în partea dreaptă. Acesta spune că vedetei îi este foarte greu fără copii, dar el încearcă să o facă să zâmbească.

„Rămânem calmi până aflăm ce are Emily Burghelea. O doare foarte rău în partea dreaptă și a avut până acum 4 diagnostice diferite și a avut o operație de apendicită programată de un medic și anulată de un alt medic. Mai facem o analiză să vedem dacă mai aflăm vreun diagnostic. Încerc pe cât pot să o fac să zâmbească. Îi este greu fără copii. Are dureri din ce în ce mai mari(…)”, a scris Andrei, soțul lui Emily Burghelea, în mediul online.

Emily Burghelea a ajuns la capătul puterilor

Momentele petrecute în spital sunt cu atât mai grele pentru Emily Burghelea, cu cât proaspăta mămică nu poate fi alături de fiul ei.

„Am lăsat lăptic acasă, bebe e la mami soacră, Ame e cu Andrei, se plimbă în jurul spitalului, mie îmi e răuț. Așteptăm analizele, nu știu ce se întâmplă. Parcă nu îmi mai revin, când zic gata, sunt bine… cad iar”, a dezvăluit blondina, de pe patul de spital.

Adauga un comentariu