WoW!

Ce dieta a urmat Halle Berry ca să scape de diabet de tip 1

Publicat: 25 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce dieta a urmat Halle Berry ca să scape de diabet de tip 1
Dieta urmată de Halle Berry este simplă, banală. Dacă ai urma-o și tu, ai reuși să slăbești rapid și să-ți și menții silueta

O ştim cu toţii pe Halle Berry. A jucat în filme precum: Catwoman, Kidnap, Gothika, X-Men şi nu numai. Are o siluetă de invidiat şi pare să fi învins vârsta. Cu ceva timp în urmă, pe la 22 de ani, medicii au diagnosticat-o cu diabet de tip 1. Nu şi-a plâns de milă. Dimpotrivă, a urmat toate sfaturile medicale şi astfel a scăpat de această boală. Iată ce dietă a urmat Halle Berry ca să scape de diabet de tip 1.

Este o femeie uimitoare, care arata foarte bine şi, cu siguranţă, se simte foarte bine. Acum, spune despre ea, îşi are viaţă bine organizată, iar alimentaţia şi mai mult. Puţină lume ştie însă că, pe când avea douăzeci şi un pic de ani, a fost diagnosticată cu diabet de tip 1. Făcea injecţii cu insulină, iar medicii nu-i dădeau nici o şansă de a renunţa la ele. Şi totuşi a reuşit.

Dieta lui Halle Berry

Ca să scape de injecţiile cu insulină, celebra actriță de la Hollywood a făcut o schimbare alimentară. După câteva perioada dificile, de incertitudine, a adoptat dieta ketogenica. Datorită acesteia, şi-a îmbunătăţit şi aspectul fizic. Din câte se pare meniurile low carb şi grăsimile bune au făcut-o să se simtă mult mai bine.
Iată ce scria Halle Berry în urmă cu mai mult ani pe conturile ei de socializare:

”Aceasta dietă mi-a întârziat îmbătrânirea, plus că are o mulţime de alte beneficii. Slăbeşti, ai un control al apetitului, mai multă energie şi performante mentale net superioare. Am scăpat de diabetul de tip 2, rezist mai mult la provocări fizice, pielea mea străluceşte, iar acneea nu şi-a mai făcut demult prezenta în viaţa mea.”

Chiar dacă medicii de la Clinica Mayo i-au spus că nu îi recomandă dieta keto, mai ales că suferea de diabet de tip 1, ea şi-a încercat norocul.

„Când aveam vreo 20 de ani, înainte să fiu diagnosticată cu diabet, eram dependentă de zahăr. Îmi începeam ziua cu cereale dulci și mereu aveam la îndemână un baton de ciocolată sau bomboane, mâncam dulciuri nonstop. După ce am fost diagnosticată, parcă s-a produs un declic. Sănătatea mea era în joc, așa că am renunțat brusc la dulce: gata cu bomboanele, gata cu deşerturile, nu mai mâncam nici măcar fructe dulci. La început, a fost greu. Dependența de zahăr era atât de mare încât am avut dureri de cap și schimbări teribile de dispoziție din cauza eliminării lui din alimentația de zi cu zi.”

Dieta ketogenică – Pe scurt

Iată ce a făcut Halle Berry ca să scape de diabet de tip 1:

  • a renunţat la orice însemna dulciuri, inclusiv prăjituri;
  • a renunţat la carbohidraţii rafinaţi, precum orezul, pâinea şi paştele;
  • a introdus în alimentaţie multe produse sănătoase. Spre exemplu, în loc să prepare piure de cartofi, prepară piure de conopidă, cu puţin unt şi sare;
  • a înlocuit pastele clasice cu paste din dovlecei zucchini;
  • nu mai bea vin obişnuit, ci vin organic (acesta nu conţine zahăr).

Respectând toate aceste puncte, vedeta de la Hollywood a reușit și să-și mențină greutatea și silueta. Așadar, nu a apelat la regimuri hipocalorice, precum dieta daneză, atât de folosită de alte vedete.

Adauga un comentariu