BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ce diferență există între Sfinții Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigore Teologul și Ioan Gură de Aur? Răspunsul îl veți afla de la părintele Calistrat Chifan, în direct, la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 27 ian. 2021

Biserica Ortodoxă îi prăznuiește pe 30 ianuarie pe Sfinții Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigore Teologul și Ioan Gură de Aur. Joi, 28 ianuarie 2020, de la ora 12.30, în studioul BZI LIVE are loc o nouă emisiune spirituală. După cum v-ați obișnuit, invitatul permanent al emisiunii de joi de la ora 12.30 este părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, unul dintre cei mai iubiți duhovnici din România, dar și de românii aflați în afara granițelor țării.

Ce diferență există între Sfinții Trei Ierarhi, era unul mai mare decât celălalt, era unul mai iubit, mai învățat decât altul? Răspunsul îl veți afla în direct de la părintele Calistrat, doar urmărind emisiunea BZI LIVE, moderată de Roxana Caraiman. De asemenea, părintele Calistrat ne va spune și alte lucruri neștiute despre viața, învățăturile și minunile Sfinților Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigore Teologul și Ioan Gură de Aur.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes adunând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu