Educatie intima

Ce este punctul G al barbatilor si cum poti ajunge la el

Publicat: 05 mart. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce este punctul G al barbatilor si cum poti ajunge la el
7
Nu multi barbati cunosc existenta acestui „punct” special al corpurilor lor… mai mult pentru ca este destul de ascuns. Numele de punct G este mai comun decat cel de punct P – litera P provenind de fapt de la prostata. Aceasta este responsabila in mare de productia lichidelor seminale si este si una dintre cele mai sensibile zone erogene ale sale.
Prostata este situata intre organul genital si rect, astfel ca daca vrei sa ajungi la ea ar trebui sa iti folosesti degetul, introducandu-l in anusul sau. Este de marimea si de forma unei nuci si este situata la cativa centimetri de anus, astfel ca nu trebuie sa depui prea mult efort ca sa ajungi la ea. Nu suna chiar atat de tentant (momentan), dar placerea pe care o va simti el este cu totul deosebita.
Cum iti poti stimula punctul G sau prostata
Un moment potrivit in care sa incercati stimularea punctului G este atunci cand ii faci sex oral. Astfel, este mai relaxat si tu ai putea ajunge mai usor la glanda.
Mai intai incepe cu un masaj senzual in zona anala, iar cand sunteti amandoi pregatiti sa treceti la pasul urmator, nu uita sa folosesti mult lubrifiant. Introdu degetul pana ajungi la o zona mai dura, iar atunci cand o simti, incepe sa masezi usor, cu miscari de sus in jos. Specialistii spun ca orgasmul lui nu va intarzia sa apara dupa ce ai inceput sa stimulezi zona.
Dupa ce ati exersat acest lucru de cateva ori si v-ati obisnuit amandoi cu noutatea, puteti explora mai mult si puteti incerca sa faceti si alte lucruri, la fel de sexy.
Cateva sfaturi pentru o experienta mai buna
Ar trebui sa tii cont de anumite lucruri atunci cand vrei sa incerci o astfel de experienta cu iubitul tau. In primul rand, trebuie sa ai la indemana si sa folosesti mult lubrifiant, ca partenerul tau sa nu aiba dureri atunci cand iti introduci pentru inceput degetul.
Ar mai trebui sa fii atenta si la unghiile tale – ca sa nu il zgarii si sa il ranesti, unghiile tale al trebui sa fie scurte si bine pilite, fara colturi ascutite. Inca un lucru important si de bun-simt al partenerului tau este sa faca dus inainte sa incepeti aceasta experienta. Mai mult, poti pune un prezervativ pe deget inainte sa il introduci in anusul sau, daca nu iti surade ideea sa il bagi… neacoperit.
Adauga un comentariu