Educatie intima

Ce este tehnica alinierii coitale?

Publicat: 12 iun. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce este tehnica alinierii coitale
7

Cunoscuta şi sub numele de CAT, tehnica alinierii coitale este o poziţie sexuală frontală modificată, ce îmbunătăţeşte stimularea femeii.
CAT este similară cu poziţia misionarului, cu excepţia faptului că bărbatul se ridică şi se mişcă cu aproximativ 10 centimetri deasupra corpului partenerei. În această poziţie el poate folosi o combinaţie de penetrari scurte şi frecarea corpului său în sus şi în jos pentru a ajuta femeia să devină mai excitată.

Acţiunea de frecare, pe care ambii parteneri o pot face în ritm cu celălalt, duce la atingere între osul pubian al bărbatului şi osul pubian al femeii şi a zonei clitoridiene. Această fricţiune oferă suficient contact cu clitorisul pentru ca femeia să ajungă la orgasm în timpul actului sexual.

În general, poziţia CAT ţine partenerii foarte aproape unul de celălalt, cu braţele unul în jurul celuilalt, astfel încât să poată crea fricţiunea şi pentru a păstra ritmul. Această frecare du-te-vino este cea care excită femeia şi ajută bărbatul să reziste mai mult.

 

Adauga un comentariu