Actualitate

Ce etnie are Andra: „Cum să cânt așa frumos, dacă nu eram…?!”

Publicat: 05 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ce etnie are Andra Cum să cânt așa frumos dacă nu eram
Puțini dintre fanii cântăreței știu ce etnie are Andra

Cântăreața Andra este una dintre cele mai talentate și mai cunoscute artiste ale României, fiind apreciată de milioane de români, de-a lungul carierei sale. Puțini dintre fanii cântăreței știu ce etnie are Andra. Artista nu se ferește să vorbească despre acest subiect, spunând că datorită etniei a ajuns să aibă o asemenea voce.

Ce etnie are Andra

Andra, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai bune voci ale României, având o carieră extraordinară în muzică și televiziune. Andra are foarte mulți fani, care o susțin și o urmăresc. Artista oferă mereu informații despre ea și despre familia ei, însă unele curiozități despre viața privată a vedetei s-au aflat de curând.

Andra a cucerit, încă de la debutul carierei, inimilor românilor, care o apreciază pentru vocea și caracterul ei.

Andra a dat mereu dovadă de sinceritate și transparență și a vorbit recent despre originile sale.

Andra are o moștenire etnică și culturală foarte bogată, artista recunoscând că provine din neam de români, maghiari și rromi.

„Am de toate în neamul meu. Mulți cred că sunt gypsy! Este și asta. Păi cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt și româncă și unguroaică și puțin țigancă. Cu mama mamei mele nu prea mă înțelegeam, că vorbea foarte mult maghiară. Pe vremea aia nu voiam să vorbesc ca ea, acum regret, că uite, acum aveam ocazia să vorbesc încă o limbă”, a destăinuit Andra.

În showbiz-ul românesc sunt mai multe vedete care au alte etnii. Printre aceștia se numără Connect-R, Mihaela Rădulescu sau Nicole Cherry, care nu s-au sfiit să recunoască acest lucru.

Nicole Cherry spunea recent este pe jumătate romă, mama ei fiind născută în această etnie.

„Sunt oameni de etnie romă care sunt foarte talentați. Nu trebuie să discriminăm. Mama mea este de etnie romă şi tatăl meu român. Atât mama, cât şi tatăl meu chiar dacă au etnii diferite, nu contează. Eu mă mândresc şi consider că sunt specială prin asta. Nu văd nimic rău în asta”, a menționat Nicole Cherry.

Ce religie are Andra

Andra fost mereu o persoană spirituală și care are o legătură specială cu credința încă de când era mică.

„Eu spun o rugăciune în gând ca să îmi reconectez mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea. Sunt momente în care emoţiile mă împietresc, nu îmi mai găsesc cuvintele, pot doar să îmi şterg lacrimile. Îmi vin în minte mai multe astfel de momente, majoritatea legate de copiii mei. Când am aflat că sunt însărcinată cu fiecare dintre ei sau când i-am ţinut prima dată în braţe pe David şi pe Eva”, a explicat Andra.

Aceasta a fost botezată în religia ortodoxă, dar ceilalți frați mai mari ai săi sunt catolici. Părinții artistei erau catolici atunci când au venit pe lume primii doi copii ai familiei. Apoi, după nuntă, părinții s-au convertit la ortodoxism, a mai spus Andra, care a făcut public ce etnie are.

Comentarii
  • Cine nu stie ? e la origini tiganca amestecata cu tigani unguri si un sfert romanca , mergea cu taicasu care era lautar de mica pe la restaurante , nunti , botezuri la cintari !, de acolo i se trage talentul , dar si Maruta barbatsu e rrrromulan la origini , si Pepe si multi alti cintareti

Adauga un comentariu