Cultural

Andra și Cătălin Măruță au răspuns răutăților la adresa Evei Măruță. Filmul în care joacă micuța a ajuns pe primul loc în Box Office-ul românesc

Publicat: 11 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Andra și Cătălin Măruță au răspuns răutăților la adresa Evei Măruță. Filmul în care joacă micuța a ajuns pe primul loc în Box Office-ul românesc
După valul de critici primit de Eva Măruță, Andra și Cătălin Măruță, părinții micuței, au analizat situația și au transmis o opinie pe Facebook

Apariția Evei Măruță în filmul „Tati Part-Time” a stârnit un val de răutăți în mediul online, iar Andra și Cătălin Măruță a răspuns acestora.  Pelicula „Tati Part-Time” a obținut poziția de lider în Box Office-ul din România, la scurt timp după lansare.

Prezența micuței pe ecranele cinematografelor a stârnit însă critici din partea mai multor persoane în mediul online. Micuța a debutat în industria filmului, fiind extrem de încântată de participare la filmări și de rolul pe care l-a jucat.

Andra și Cătălin Măruță au răspuns răutăților la adresa Evei Măruță

Cu toate acestea, nu toată lumea a privit acest aspect în mod favorabil, micuța primind o serie de critici dure. În acest sens, părinții micuței, Andra și Cătălin Măruță, au analizat situația și și-au exprimat opinia pe Facebook.

„«Nu vei reuși niciodată»”, „«Ești praf»”, „«Lasă-te de meserie»” Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil. Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje.

Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

„Tati Part-Time” a ajuns pe locul 1 în Box Office-ul românesc

Scenariștii filmului „Tati Part-Time” au fost Matei Dima, cunoscut și ca BRomania, și Letiția Roșculeț. În primele șapte zile de la lansare, s-au vândut peste 145.000 de bilete. Această producție românească a ajuns pe primul loc în Box Office, reprezentând astfel un mare succes în industria cinematografică din țară. Până în prezent, filmul „Teambuilding” a fost cel care a avut cele mai mari încasări din toate timpurile. Suma fiind undeva la aproape 4 milioane de dolari.

Ce actori joacă în filmul românesc

– Eva Măruță (8 ani, o interpretează pe Maya);

– Alex Bogdan (îl interpretează pe avocatul Iustin);

– Alexandru Ion;

– Doina Teodoru;

– Ștefan Floroaica;

– Nelu Cortea;

– Raluca Aprodu;

– Ela Crăciun;

– Mihaela Teleoacă

După valul de critici primit de Eva Măruță, Andra și Cătălin Măruță, părinții micuței, au analizat situația și au transmis o opinie pe Facebook.

Adauga un comentariu